• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Doboj: Otkriven maloljetni "bombaš"

Dobojska policija identifikovala je osobu koja je 24. marta postavila ručnu bombu u toaletu Srednjoškolskog centra u Doboju.

 Doboj: Otkriven maloljetni "bombaš" Izvor: MONDO

Radi se o maloljetnom A. A. (1993.), učeniku drugog razreda Saobraćajne škole, nad kojim je izvršena kriminalistička obrada, saopšteno je iz CJB Doboj

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj, kriminalistička policija je izvršila pretrese kuća i drugih prostorija na tri lokacije u naselju Miljkovac, opština Doboj, prilikom čega su u kući vlasništvo N.A. (1953.), koju koristi i njegov sin A.A. (1983.), pronađena i izuzeta četiri ručna bacača raketa i dvije ručne kasetne bombe.

Izvršen je i pretres kuće vlasništvo H.S. (1959.), koju koristi njegov sin A.S. (1990.), prilikom čega nisu pronađeni predmeti u vezi s kojima je pretres vršen.

Nakon dokumentovanja, protiv odgovornog za postavljanje bombe, A.A. (1993.); osobe od koje je bomba nabavljena, A.S. (1990.) i protiv A.A. (1983.) kod koga je pronađeno navedeno naoružanje, Okružnom tužilaštvu Doboj bit će podnesen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija. (Fena)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE