• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Doboj: Potraga za napadačem na maćehu

Policija traga za 57-godišnjakom koji je u subotu kod Doboja pucao u 76-godišnju maćehu, nanijevši joj povrede u donjem dijelu leđa

Policija je blokirala šire područje oko porodične kuće 57-godišnjeg mještanina iz Kostajnice, područje Doboja, nakon što je iz automatskog oružja pucao u 76-godišnju maćehu, nanijevši joj povrede u donjem dijelu leđa, rečeno je Srni je u Centru javne bezbjednosti Doboj.

Osumnjičeni je lociran na uzvišenju u blizini porodične kuće starice, a pripadnici dobojske policijske stanice trenutno vrše uviđaj pod nadzorom dežurnog okružnog tužioca.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o Velimiru Radovanoviću koji je juče oko 16.20 časova pucao u maćehu Zagorku Radovanović u dvorištu njene porodične kuće u Kostajnici.

Juče je bila angažovana jedinica za podršku Centra javne bezbjednosti Doboj, kao i pregovarački tim koji je u jednom trenutku stupio u kontakt sa osumnjičenim, ali se on nakon nekoliko ispaljenih hitaca povukao dublje u šumu.

Srni je iz dobojske bolnice saopšteno da je povrijeđena starica zbog povrede kuka operisana i nalazi se van životne opasnosti.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE