• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cvijanovićeva na radnom ručku kod Mišel Obame

Autor SRNA

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović, u okviru posjete Vašingtonu, učestvovala je danas na svečanom radnom ručku - "First Lady’s Luncheon 2015".

Ovaj događaj tradicionalno organizuju supruga predsjednika SAD i supruge senatora i kongresmena za žene lidere iz političkog, ekonomskog i kulturnog života.

Na skupu, koji je održan u vašingtonskom hotelu "Hilton", u kojem se inače održava i Molitveni doručak, učestvovale su uspješne žene iz različitih sfera života. Domaćin svečanom ručku bila je supruga predsjednika SAD Mišel Obama.

Ovim je započeta posjeta predsjednika Vlade Republike Srpske Željke Cvijanović Vašingtonu, a trenutno je u toku sastanak sa predstavnicima nevladinih organizacija i analitičarima na kojem se razgovara o ekonomskim, političkim i bezbjednosnim temama, saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose s javnošću.

U okviru posjete Vašingtonu, Cvijanovićeva i ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija prisustvovaće i proljetnoj skupštini Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) i Svjetske banke.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE