• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanić: Skretanje pažnje sa stvarnih problema

Autor SRNA

Predsjednik PDP-a Mladen Ivanić smatra da je Deklaracija o slobodnoj i samostalnoj budućnosti Republike Srpske, koja je usvojena na 5. Saboru SNSD-a, "skretanje pažnje sa stvarnih problema u Srpskoj".

Ivanić je rekao novinarima, poslije sjednice Predsjedništva PDP-a u Derventi, da je "zaduživanje Republike Srpske davno prešla mjeru", te da opštine imaju manje novca, jer se namiruje kredit koji vraća Vlada.

On je dodao da je Predsjedništvo PDP-a donijelo odluku da prihvati ulazak "Srpske alternative" Tihomira Gligorića u sastav partije.

Potpredsjednik PDP-a Milan Đukić rekao je da je na sjednici Predsjedništva stranke ekonomsko stanje u Republici Srpskoj ocijenjeno kao veoma teško, te da nema najavljivanih realnih investicija i da plate budžetskim korisnicima kasne.

Đukić, koji je i član Predsjedništva PDP-a iz Dervente, ocijenio je da "Vlada nije sposobna da donese reforme", niti ima odgovora u sferi borbe protiv korupcije.

Član Predsjedništva PDP-a Milenko Ristić izjavio je da će krajem septembra biti održan Sabor PDP-a na kojem će biti usvojen novi statut partije, nova opredjeljenja i deklaracija o aktuelnoj političkoj situaciji.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Skretanje paznje. Pa to tebi upravo odgovara. Sta ti radis, sta si uradio na celu predsjedavajuceg. SNSD neradi nista dobro ali sta vi radite. Nista, nista i nista. Onda bar cutite

MONDO REPORTAŽE