• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čubrilović: Puno povjerenje u policiju RS

Autor SRNA

Predsjednik Narodne skupštine RS Nedeljko Čubrilović izrazio je nadu da će policija Srpske, kada je riječ o terorističkom napadu u Zvorniku, u daljem postupku znati da odreaguje na pravi način i istakao da ima puno povjerenje u nju.

Predsjednik Narodne skupštine RS Nedeljko Čubrilović izrazio je nadu da će policija Srpske, kada je riječ o terorističkom napadu u Zvorniku, u daljem postupku znati da odreaguje na pravi način i istakao da ima puno povjerenje u nju, što ne može reći za druge policijske strukture u BiH.

"To će se u budućnosti morati rješavati na drugi način, uz mnogo više povjerenja i saradnje, prije svega među narodima", rekao je Čubrilović na konferenciji za novinare nakon vanredne sjednice Vlade Srpske.

On je ponovio da teroristički napad u Zvorniku predstavlja napad na institucije Republike Srpske i Srpsku, te da bezbjednosne strukture BiH ili nisu dorasle zadatku ili se ne bave pravim poslom.

"Događaji u Bugojnu, Sarajevu i nekim drugim mjestima u BiH izgleda da nisu bili dovoljna opomena bezbjednosnim strukturama BiH da odreaguju na pravi način i zbog toga nam se desio ovaj nemio događaj", rekao je Čubrilović.

On je pohvalio policajce koji su se u trenutku napada našli u stanici, jer je s obzirom na činjenicu da je tada bila smjena, moglo da dođe do mnogo većih žrtava.

"Nažalost, žrtve su ogromne, izgubljen je jedan život, dva čovjeka su povrijeđena i to je težak udarac svima nama", rekao je Čubrilović.

On je ocijenio da će ovo biti teška noć i za Srbe i Bošnjake na području Zvornika, ali da će policija sigurno znati da odgovori na adekvatan način i daće podršku građanima da noć provedu mirno.

"Iz tog razloga, organi vlasti Republike Srpske znaće da pruže adekvatnu podršku. Vlada Srpske zna šta treba da uradi i kako da odgovori na ovaj i buduće događaje", poručio je Čubrilović.

On je rekao da ne treba padati u paniku i koristiti teške riječi, jer noćas nije lako ni Bošnjacima, ni Srbima, ni Hrvatima.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE