• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dronjak zatražio ostavku Vlade RS

Autori mondo.ba Autori Agencije

Član Glavnog odbora PDP-a, Nikola Dronjak, zatražio je danas od premijerke Željke Cvijanović i kompletne Vlade RS da iz moralnih razloga podnesu ostavke zbog datih, a neispunjenih obećanja i obmanjivanja naroda.

Mnogo je datih, a neispunjenih obećanja koja je Vlada na čelu sa premijerkom Željkom Cvijanović dala - a nije ispunili, kaže Nikola Dronjak.

U predizbornoj kampanji je rekla da neće biti poskupljenja struje, a sada će biti, afera "Papak" nije rasvjetljena, a ruski krediti, ni mali, ni veliki, neće biti realizovani, podsjeća Dronjak.

Član Glavnog odbora PDP-a je rekao i da mladi te stranke daju punu podršku zahtjevima studenata iz Istočnog Sarajeva, koji su protiv povećanja cijene školarine u RS-u.

Dronjak tvrdi da će školarina, ipak biti povećana te da je sastanak predstavnika Vlade RS sa rektorima univerziteta u Banjaluci i Istočnom Sarajevu, te predstavnicima studentskih predstavničkih tijela, jedan u nizu i da će školarine "sigurno biti povećane", prenosi BN TV.

...
Izvor: YouTube

Tagovi

PDP

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

sanja

e, ako dronjak trazi, onda nema sta! nego, zar jos nije ocoto da ovdje savrseno radi uzrecica "o cem' narod prica, il' je bilo, il' ce bit"? samo ne znam zasto se jos uvijek cudimo. to je jedna nasa igra, koju igramo vec decenijama: krene prica o nekom zlu, pa slusamo demantije na razne inventivne nacine, pa se onda, na toboz opste iznenadjenje, stvar ipak mirno desi. ipak je ovaj igrac ucenik onih starih igraca koji su u ratu, kad krene prica da ce se izgubiti neka teritorija, obilazili istu, izgovarali cuveno "narode, chuvajte svoje kuche", da bi onda te teritorije doslovno sutradan padale. na isti nacin se i sada laze, toboz nece poskupiti struja, nece, nece, 10%. nece biti novi zakon o radu na stetu radnika, nece, nece, hoce....nastavi niz

Gz

Ja verujem da ce ovu "potiracu" poslusati.

MONDO REPORTAŽE