• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Parastos za poginule radnike KCBL-a

Autor SRNA

U Univerzitetskoj bolnici Kliničkog centra Banjaluka danas je služen parastos za četiri poginula borca i jednog nestalog u odbrambeno-otadžbinskom ratu, nekadašnje radnike ove zdravstvene ustanove.

Parastosu je prisustvovao veliki broj zaposlenih u Univerzitetskoj bolnici Kliničkom centru Banjaluka koji su zastali sa svojim svakodnevnim obavezama i odali počast stradalim kolegama, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Generalni direktor Univerzitetske bolnice Kliničkog centra Banjaluka Mirko Stanetić rekao je da zaposleni ove zdravstvene ustanove ne smiju nikada zaboraviti svoje stradale kolege i njihove porodice.

Prije početka parastosa održan je sastanak sa porodicama stradalih boraca, gdje se razgovaralo o njihovim problemima i uručena im je simbolična novčana pomoć.

Osim porodica, poslovodstva, zaposlenih u Centru i predstavnika Boračke organizacije Univerzitetske bolnice Kliničkog centra Banjaluka, parastosu je prisustvovao predsjednik Predsjedništva Boračke organizacije Republike Srpske Duško Miletić i predsjednik Predsjedništva Boračke organizacije grada Banjaluka Goran Rogić.

Prisutni su položili cvijeće i zapalili svijeće.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE