• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bosić: Kontrolisati mentalno zdravlje funkcionera

Autori mondo.ba Autori Agencije

Lider SDS-a Mladen Bosić tvrdi da predsjednik SNSD-a Milorad Dodik "svim silama pokušava da skrene pažnju s činjenice da se omča oko kriminalne hobotnice u vrhu Republike Srpske polako steže"

On je, reagujući na optužbu Dodika da srpski predstavnici u zajedničkim institucijama BiH ne predstavljaju Republiku Srpsku, ne sarađuju s entitetskim institucijama te da donose niz mjera i akata koji nisu u interesu Republike Srpske i njenih institucija, ocijenio da su napadi "prevršili svaku mjeru i da bi trebalo razmisliti o uvođenju zakona o kontroli mentalnog zdravlja ljudi koji vrše najviše funkcije i u Republici Srpskoj i u BiH".

"Ovakvi nekontrolisani napadi, izlivi bijesa, sigurno neće donijeti dobro nikome, a posebno što se radi o 'čistim' lažima", upozorava lider SDS-a.

Smatra da Dodik ne može da podnese činjenicu da predstavnici iz Republike Srpske sada rade nešto u Savjetu minsitara BiH, za razliku od njegovih ministara koji nisu za svog mandata "ništa korisno uradilo ni za koga, osim za sebe".

Ukazao je i da je činjenica da je aktivnostima ministara iz Srpske u Savjetu ministara BiH napokon dobijena sredstva i "otvoren put" da se gradi most na Savi kod Gradiške, prenosi Fena.

"Dodik bi trebalo da odgovori zašto, na osnovu svojih prijateljskih odnosa s Hrvatima, nije dosad uspio čak ni dozvolu da se taj most gradi", naglasio je Bosić.

Ukazuje da predstavnici vlasti u RS nisu za devet godina pokrenuli banjalučki Aerodorom, koji je bio pred gašenjem, ali jesu ministri iz SDS-a u Savjetu ministara BiH.

"Sada kada je ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Mirko Šarović uspio da otvori izvoz mesa prema Turskoj i obezbijedio da se velike količine mesa nabavljaju u Republici Srpskoj te da pokrene i Aerodorom u Banjaluci, Milorad Dodik pokušava lažima i obmanama skrene pažnju s te činjenice.

Sada Dodiku ne smeta što se izvozi meso za Tursku s banjalučkog Aerodroma, a on za svojih devet godina apsulutne vlasti nije uspio da obezbijedi ni jednu avio-liniju za taj aerodrom", naveo je Bosić.

Istakao je i da Dodikova "izmišljanja i lažne optužbe nešto što je prevršilo svaku mjeru".

"To je huškanje naroda ili nekog luđaka da uđe u obračun s predstavnciima SDS-a", upozorio je Bosić.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Borac

Svakako se slažem sa N.N., mislim da je došlo vrijeme da neko kaže bosiću NEMOŽE VIŠE TAKO! Evo imam saznanja da su i neke kratkovidne osobe shvatile, šta je bosić! Nesmijemo se djeliti ni po koju cijenu, nego se masovno udružiti, protiv ovakvih na sledećim izborima.....!!!

Jana

Smiješan politički lik...

Gz

Svakako. Ti prvi stani na celu kolone. Mozes bar toliko uraditi za RS

N.N.

Mislim da Bosić treba prvi na kontrolisati mentalno zdravlje. Bosić je prava prodana duša, vidi se njegova politika,koalicija i zaštita srpskih interesa.

MONDO REPORTAŽE