• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Pristajem na izbore, ali...

Autor SRNA

Predsjednik RS Milorad Dodik rekao je danas da, iako nema nijednog elementa za raspisivanje izbora, pristaje na prijevremene, ali za sve nivoe - za parlament i za predsjednika RS, kao i za člana Predsjedništva i parlament BiH.

Dodik je naglasio da Republika Srpska nije u krizi i da njene institucije funkcionišu na Ustavom i zakonom propisan način, te da Srpska izmiruje sve svoje obaveze i vodi politike koje štite njene vitalne interese.

"U Republici Srpskoj je na sceni jedna razljućena opozicija, s kojom sam pokušavao u nekoliko navrata da razgovaram, ali oni nisu spremni za razgovor jer ne znaju kako će se ponašati i šta će reći", rekao je Dodik na konferenciji za novinare u Banjaluci.

On je poručio da ga opozicija nije izabrala i da opoziciji ne odgovara, ali da mu šaljivo zvuče pozivi na ostavke.

"Moj mandat pripada ovom narodu i Republici Srpskoj. Odgovorno vršim svoj posao u skladu s Ustavom i nemam namjeru da se povlačim pred ljudima koji ne žele dijalog, ne žele da razgovaraju o Republici Srpskoj i ne žele da se sistem zaštite Republike Srpske reguliše kroz uvođenje određenog zakonodavstva", naglasio je Dodik.

On je podsjetio da je Narodna skupština usvojila zaključke u skladu sa demokratskim, zakonskim i ustavnim načelima, gdje većina odlučuje nakon parlamentarne rasprave.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 8

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

ugljevik

Setite se prodaje oruzja sta je Ivanic rekao da se proda kad je trebalo prodati i ispao problem porekao je svoje reci da nije odgovoran i da ga se ne tice Lazov. Kad bi bili izbori SNSD bi pobijedio ali sad sa vecom vecinom. Nisam u stranci SNSD al cu od sad glasati za njih za Srbe a ne za poturice

ugljevik

Ivanic ce nas izdati ko crnogorci Srbiju

ugljevik

Da nije Dodika "bosnjaci " bi pisali po nama. Ko nasa vlast u Ugljeviku

Ja

Pa normalno da pristaje,svaki normalan čovjek glasaće za Dodika! Savez za promjene su Bakirovi pijuni i sledbenici Jovana Divjaka, i oni su spremni da urade šta je i Divjak uradio( čitav rat ratovao u muslimanskoj vojsci ubijao srbe). SRBI PAMET U GLAVU da Dodik nije srbin nebi ga volio Putin, a da nije Putina proglasili bi genocid u Srebrenici!!!!!!!!!

N.N.

Bakirovo jato su sledbenici Jovana Divjaka,srbina a generala armije bih, ratovao protiv nas.

MONDO REPORTAŽE