• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cvijanovićeva za izbore, ali na svim nivoima

Autor SRNA

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da joj nije nimalo mrska ideja ponovnih izbora, ali da oni budu za sve nivoe vlasti da bi se vidjelo ko će koliko mandata osvojiti.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da joj nije nimalo mrska ideja ponovnih izbora, ali da oni budu za sve nivoe vlasti da bi se vidjelo ko će koliko mandata osvojiti.

Cvijanovićeva je naglasila da ne vidi mnogo smisla u izborima, ali da, ako do njih dođe, treba birati i poslanike u Parlamentarnoj skupštini BiH, kao i srpskog člana Predsjedništva BiH.

"Upravo mijenjaju Izborni zakon BiH. Neka stvore uslove za vanredne izbore na svim nivoima. Nakon grešaka Saveza za promjene, naša pobjeda bila bi lak zadatak", rekla je Cvijanovićeva za "EuroBlic".

Kada je riječ o eventualnim protestima građana koje bi organizovala opozicija zbog zaključaka Narodne skupštine Republike Srpske, Cvijanovićeva je zapitala da li je opoziciji palo na pamet kako bi izgledali protesti protiv njih koji primaju plate od sedam do 10.000 KM, a rade protiv interesa Srpske.

Cvijanovićeva je dodala da nije problem da neko nezadovoljstvo izrazi protestima, ali poštujući zakon.

"Kakve su to gluposti da će jedna vlast da progoni drugu krivično? Ovdje se govori o sankciji pravosudnih organa. To se odnosi podjednako na svakoga ko se nalazi na nivou BiH. Danas su oni, sutra neko drugi", rekla je Cvijanovićeva i dodala da je besmisleno reagovanje opozicije nakon posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske.

Cvijanovićeva je naglasila da bi opozicija, da nije bilo posebne sjednice Narodne skupštine, izmislila nešto drugo, ali da im neće proći prebacivanje krize na Republiku Srpsku.

"Jedina kriza u BiH je u Savjetu ministar BiH. NJihova histerija je zbog toga što znaju da će praviti razne prekompozicije", rekla je Cvijanovićeva.

Ona je naglasila da je Bakir Izetbegović napravio koaliciju koja njemu odgovara i dobio saradnike koji ignorišu institucije Republike Srpske.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Ja sve listice krizam vec 10 god pa ne vidim neki razlog za te neke nove izbore. A evo u brzo ce i lokalni pa birajte. Ja necu

MONDO REPORTAŽE