• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PDP objavljuje kriminalne afere vlasti RS

Autor SRNA

Partija demokratskog progresa (PDP) saopštila je da od danas počinje sa pojedinačnim objavljivanjem, kako navodi, "150 afera kriminala i korupcije, kojima je vlast Republike Srpske oštetila Srpsku za milijarde KM".

U narednih nekoliko mjeseci javnost Republike Srpske imaće priliku da pročita detalje u vezi sa svakim slučajem pojedinačno, a iz ove stranke podsjetiće i na krivične prijave koje su podnijeli prije skoro tri godine, a "za koje istražni organi Republike Srpske do danas nisu uradili skoro ništa".

Iz PDP-a navode da će "uporediti pričinjenu finansijsku štetu sa novcem koji je potreban za isplatu plata i penzija u Republici Srpskoj".

"PDP očekuje od svih nadležnih institucija Republike Srpske da uzmu u razmatranje sljedeću aferu i trošenje narodnog novca zasnovanog na ozbiljnim tvrdnjama i činjenicama kojima je učinjena ogromna šteta po interes Republike Srpske. Očekujemo da se preispita odgovornost lica koja su proizvela takvo štetno dejstvo", saopšteno je iz ove stranke.

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Tacno je da svi kradu. U vrijeme vase vladavine je pocinjeno najvece hapanje a ovi samo nastavili. Krenite od sebe da ci vam neko vjerovao

Dragan

Tako je!

N.N.

Nemojte zaboraviti i šumsku krađu koju je počinio PDP, a sve se utajilo i prikrilo i sve svalilo na Miru Jurišića naj manje imao koristi.

MONDO REPORTAŽE