• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pokret za Trebinje: Ne možemo da trpimo Vučurevića

Autor SRNA

Predsjedništvo "Pokreta za Trebinje" odlučilo je da ubuduće ne podržava gradonačelnika Trebinja Slavka Vučurevića, jer krši zajednički sporazum od prvog dana konstituisanja vlasti, rekao je predsjednik ove stranke Nikola Sekulović.

"Ne možemo više da trpimo hirove i neodgovornost Slavka Vučurevića", rekao je Sekulović, naglašavajući da "Pokret za Trebinje" nije bio ni u kakvoj koaliciji sa partijama ili pojedincima već da su imali sporazum lično sa gradonačelnikom koji on nije ispoštovao.

On napominje da će se dva odbornika Pokreta u Skupštini grada ubuduće ponašati po smjernicama koje odrede organi stranke.

Odlaskom "Pokreta za Trebinje" skupštinska većina imaće 14 odbornika, od ukupno njih 27 koliko ih ima u gradskom parlamentu.

Dio skupštinske većine je i Slobodan Mrdić, odbornik socijalista u Trebinju. U slučaju da Mrdić napusti većinu, Slavko Vučurević više ne bi vladao gradskim parlamentom.

Predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije u Trebinju Rajko Ćapin izjavio je Srni da se to neće desiti i da je stav Gradskog odbora da ostaju u partnerstvu sa skupštinskom većinom Grad.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE