• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanić: Ljubav, mir i porodica nemaju alternativu

Autor SRNA

Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić rekao je večeras da se u BiH mora naći mjera između potpuno legitimne potrebe očuvanja identiteta svakog od naroda, s jedne, i neophodnosti zajedničkog života, s druge strane.

Ivanić je u Sarajevu na božićnom prijemu, koji je upriličio za predstavnike političkog, vjerskog i javnog života u BiH, istakao da je takvu mjeru moguće postići uz veće međusobno povjerenje i spremnost na kompromise.

"Najvažnije je da se borimo da svima bude bolje, da ne krademo jedni od drugih, da ne budemo izolovani, nego da budemo dio šire i, nadajmo se, srećnije porodice evropskih naroda", naveo je Ivanić.

On je rekao da je današnja poruka Božića ista kao i prije 2016 godina, i glasi: "Ljubav, mir, porodica", dodajući da ove vrijednosti nemaju alternativu.

"Ma koliko nam u ovom materijalnom svijetu čudno zvučale ove nematerijalne poruke, mi smo pozvani da ih obnovimo u sebi i da ih živimo, jer iz ljubavi prema čovjeku i njegovom spasenju Bog je kročio u ovaj svijet" , naglasio je Ivanić.

Ivanić je svim Srbima u Republici Srpskoj i FBiH, braći u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i dijaspori, te ostalim pravoslavnim vjernicima širom svijeta, uz tradicionalni pozdrav "Hristos se rodi!" poželio da predstojeće božićne praznike provedu u dobrom raspoloženju sa svojim najbližim, i da bar tada zaborave na svakodnevne probleme.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE