• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savez za promjene će zamrznuti rad u skupštini?

Autor SRNA

Poslanici Saveza za promjene u NSRS zamrznuće svoj rad u svim skupštinskim odborima ukoliko SNSD ostane pri inicijativi za smjenu predsjednika Odbora za bezbjednost Milanka Mihajilice, rekla je potpredsjednik SDS-a Aleksandra Pandurević.

  Pandurevićeva je najavila da će Savez donijeti odluku i o drugim oblicima političke borbe ukoliko vlast i nakon toga ostane istrajna u svojoj namjeri.

Na konferenciji za novinare u Banjaluci nakon sjednice Predsjedništva Saveza za promjene, Pandurevićeva je rekla da su u Savezu zabrinuti jer su posljednja dešavanja, koja se odnose na inicijativu SNSD-a za smjenu Mihajilice, pokazala da je, kako kaže, ozbiljno ugrožen demokratski kapacitet institucija Republike Srpske.

Ona je navela da, prema poslovniku Narodne skupštine Republike Srpske, ovo mjesto pripada opoziciji, te pozvala predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljka Čubrilovića da zaštiti poslovnik i demokratski kapacitet parlamenta od, kako je ocijenila, nasilja SNSD-a.

Pandurevićeva je rekla da je na današnjoj sjednici formirano operativni tijelo Saveza za promjene koje se sastoji od predstavnika svih partija, i ono će po opštinama odlučiti o zajedničkim kandidatima za predstojeće izbore.


Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

kako

Kako bi bilo da zamrznu malo rad u Bakirovom parlamentu i tako ruše BiH umjesto što svakodnevno ruše Republiku Srpsku

Gz

Ja hoce biti golema steta ako zamrynete. A sta uradiste do sada osim svadje, poltronstua i tih vasih ultimatuma.

Ako

Kako neko npr. iz Banja Luke, Doboja, Bijeljine i sl. moze predloziti kandidata za npr.Prijedor, Modricu, Trebinje??? Pa da li ste vi normalni...?! GDJE JE PUNO OTACA, KILAVA SU DjECA, ali vo to znate i nema veze sto je narodu lose ko sljivi narod, bitno je da se vi uhljebite.

MONDO REPORTAŽE