• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Idioti mu nisu dozvolili da dođe da se liječi"

Autor mondo.ba

Nada Tolimir, supruga generala VRS Zdravka Tolimira koji je preminuo sinoć u pritvorskoj jedinici zatvora u Sheveningenu potvrdila je da je njen muž bio bolestan i ali da mu Hag nije dozvolio da dođe u Beograd na liječenje.

U razgovoru za Kurir, Nada je dodala i da je za dva dana trebalo da ode u posjetu kod svog muža.

"Sinoć u 23 časa su mi javili da je moj Tolimir umro. Jeste bio bolestan, ali idioti jedni, nisu mu dozvolili da dođe ovde i da se liječi u svojoj kući. Ja sam svakog mjeseca odlazila kod njega bila sam i u januaru. Evo trebalo je za dva dana da odem u posjetu i vidim mog Tolimira. Pripremala sam se za tu posjetu i bila sam uzbuđena da ga ponovo vidim, ali eto nije mi se dalo. Zatekla me je ova tužna vijest. Molim vas vrlo sam potresena i ne mogu više da govorim", jecajući izjavila je Tolimirova supruga Nada.

Supruga generala Zdravka Tolimira, Nada, do februara 2005. godine, kada je bila raspisana potjernica za njenim suprugom, radila je u Vojsci tadašnje SCG kao psiholog. Kada je objavljeno da je raspisana potjernica za Tolimirom u februaru 2005. godine, ona je dobila otkaz. Od tada je dosta vremena provodila u Makedoniji, gdje je i rođena i gdje joj je čitava familija.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Iskreno saucesce porodici Tolimir

MONDO REPORTAŽE