• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bosić: Smišljeni izlivi laži

Autor Agencije

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić smatra da predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik nije u pravu kada napada odluku o mehanizmu koordinacije koju je usvojio Savjet ministara BiH, ocijenivši da su ti napadi "smišljeni izliv laži".

  "Ovakav napad na priču o mehanizmu koordinacije, ovakav smišljeni izliv laži, govori da su jake snage da se ne napravi niti jedan korak naprijed, pa ni kao što je simbolički potez predaje aplikaciji EU", rekao je Bosić za N1.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik podržao je Vladu Republike Srpske koja je odbacila mehanizam koordinacije usvojen na sjednici Savjeta ministara BiH i istakao da treba pozvati na odgovornost pojedince koji su ga prihvatili.

PDP: Mehanizmom koordinacije RS dobila međunarodni subjektivitet

Partija demokratskog progresa (PDP) smatra da je usvojenim mehanizmom koordinacije Republika Srpska prvi put dobila međunarodni subjektivitet, rekao je ovo Slaviša Marković, potpredsjednik PDP u pauzi današnje sjednice Predsjedništva PDP-a.

On je istakao kako mu nisu jasne reakcije SNSD-a na usvojeni dokument podsjetiviši da je ova partija o mehanizmu koordinacije mnogo toga negativno rekla u posljednja 24 sata.

„Bez Kolegije ništa se ne može usvojiti, a Željka Cvijanović je član Kolegija. Dakle ona je sve ovo dogovorila sa Denisom Zvizdićem, predsjedavajućim Savjeta ministara BiH i nisu nam zaista jasne njene reakcije“, rekao je Marković.

Predsjedništvo PDP-a danas je između ostalog raspravljalo i o predstojećim oktobarskim lokalnim izborima najavljujući da će izaći na iste zajedno sa Savezom za promjene.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

ja

gz ti mene sve vise odusevljavas pozzz

Gz

Da zanemarimo i tebe i Dodika ko da mi da odgovor sto je to doneseno u tajnosti od citavog naroda u BiH?

MONDO REPORTAŽE