• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savez za promjene: Dodik da podnese ostavku

Autor SRNA

Savez za promjene smatra da je "najbolje rješenje da predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik podnese ostavku" zbog, kako su naveli, prijetnje ministru inostranih poslova u Savjetu ministara BiH Igoru Crnatku.

U saopštenju Saveza za promjene navodi se da je nedopustivo da aktuelna vlast u Srpskoj svoju nesposobnost da riješi tešku ekonomsku situaciju, poboljša život građana, otvori nova radna mjesta za mlade ljude, poveća penzije, uredi zdravstveni sistem krije iza neutemeljenih optužbi o izdaji Saveza za promjene.

Savez za promjene navodi da ostaje posvećen stvaranju, kako kažu, normalnog i civilizovanog društva, očišćenog od, kako kažu, kriminalizovanih i korumpiranih pojedinaca bez obzira kako se oni zvali i kojoj političkoj opciji pripadali.

Još iz INFO

Komentari 11

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

ilija

Dragan Cavic treba narodu da prizna koliko je plastenika ukro pred izbore koje je poslao neki strani sponzor za RS preko njegove stranke!?! Kad je rjec o ostavci Cavic ima krivicni djela toliko da bi sudjenje trajalo koliko najvecem ratnom zlocincu!!

davor

A onaj Bosic cim je na tv-u razveze jezik,ajd Bosicu odgovori narodu gdje su 2miliona koja su pripadala Radovanu Karadzicu,jesi li od njih kupio imanje na primorju,x6 koji si kupio,kuca u blizini zvjezdinog stadiona(vila kao arkanova) gdje ta sipa zasto ne ispita odakle im ta imovina i firme koje imaju picka im materina dabogda mu apoteka menza bila!! Kriminalcina

Ld

Nece se g.Milokrad predati bez borbe,to se moglo vidjeti valjda juce,kada je podvalio javnosti onaj kao bajagi ugovor o kreditu. Mile je stara lopina i nece tek tako ispariti,a ti Ivanicu malo strajkuj gladju kao Toma Diploma,ima te Mladjo malo smrsaj

asim

A zasto se niko ne upita za imovinu Mladena Ivanica,kako je dosao do onolikih poslovni prostora,stanovi u Italji,stanovi u beogradu,kako sam cuo u Parizu stan ima itd.

Gz

@asim Ma kakav crni Ivanic. Svaka "susa" i pozicije i opozicije ima bar jedan stan u Srbiji a nama malim smrtnicima sole pamet. Sve gola "bagra"

MONDO REPORTAŽE