• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PDP: Uvlačenje politike u akciju Sipe

Autor SRNA

Partija demokratskog progresa oglasila se nakon reagovanja predsjednika Republike Srpske u vezi sa hapšenjem u Agenciji za bankarstvo i Investiciono–razvojnoj banci RS

Partija demokratskog progresa (PDP) smatra da je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik “neobično nervoznim izjavama” u kojima krivi instituciju koja se bavi istragama kriminala i korupcije, pokazao zapravo da je odlično informisan o tome kako su zaista radili ljudi u Agenciji za bankarstvo i Investiciono–razvojnoj banci Republike Srpske.


U ovoj stranci tvrde da je ničim izazvano uvlačenje politike u redovnu akciju Agencije za istrage i zaštitu BiH (Sipa) predstavlja direktno miješanje Dodika u rad institucija i očigledan signal da “nešto nije u redu u vrhu vlasti u Srpskoj”.

U PDP-u smatraju da je Dodik današnjom, kako navode, izuzetno nervoznom reakcijom na hapšenja Sipe u Agenciji za bankarstvo i Investiciono–razvojnoj banci, “očigledno stao na stranu kriminala u Republici Srpskoj”.

Iz Tužilaštva BiH saopšteno je da su pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH /Sipa/ jutros lišili slobode više lica osumnjičenih da su oštetili Bobar banku i bankarski sektor za 123 miliona KM i na taj način nanijeli štetu bankarskom sistemu u finansijskom statusu BiH.

Tužilaštvo će sutra uputiti prijedlog za određivanje pritvora licima uhapšenim u akciji “Lavina”, nakon čega će biti poznat njihov identitet, potvrđeno je Srni u Tužilaštvu.

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Ova prijava je prekoreda 151 od jedne nebitne strankice na celu s Dronjkom

ugljevik

Samo me zanima, kad bih koga od vas pos*ala ptica da li bih i za to Dodik bio kriv, zašto se ne uvede zakon da se jedan predsednik republike nesme pljuvati na svakom cosku. Zato nas cio svijet pljuje kad se pljujemo izmedju sebe umesto da se ujedinimo i branimo zajedničke interese

MONDO REPORTAŽE