• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ostavka direktora TO Doboj zbog mobinga

Autor SRNA

Direktor Turističke organizacije grada Doboj Mitra Đuričić saopštila je jutros da je podnijela neopozivu ostavku zbog "mobinga i onemogućavanja ispunjenja radnih zadataka" na dobrobit organizacije na čijem se čelu nalazi.

Đuričićeva je navela da je tokom obavljanja poslova direktora Turističke organizacije bila izložena "dugogodišnjim pritiscima".

"Ako je jedini izbor koji imam ući u kriminal pod pritiskom pojedinaca na političkim i funkcijama u gradskoj upravi ili napustiti sve i časno otići, prinuđena sam donijeti pravu odluku, odnosno podnijeti neopozivu ostavku", navela je Đuričićeva.

Ona je izrazila žaljenje zbog izgubljenih potencijala za grad, započetih projekata i svega što će se u perspektivi dogoditi Turističkoj organizaciji, a što je pokušavala spriječiti.

"Neće mi biti žao kada jednoga dana, nadam se ubrzo, pravda dođe po svoje i kada svi oni koji su pokušali i pokušavaju da unište Turističku organizaciju budu izvedeni pred njeno lice i budu odgovarali za svoja zlodjela", istakla je Đuričićeva.

Srna nezvanično saznaje da je Đuričićeva, koja je na mjesto direktora Turističke organizacije imenova kao kadar NDP-a, odlučila da podnese ostavku i zbog navodne namjere gradske uprave da proširi aktivnosti u oblasti turizma kupovinom farme jelena lopatara, što nije predviđeno Statutom organizacije.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE