• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borenović: Građani da izraze nezadovoljstvo

Autor SRNA

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović izjavio je da odgovorne političke strukture koje su građani izabrali imaju puni legitimitet i pravo da pozovu građane da idućeg mjeseca izraze nezadovoljstvo nekom vrstom protesta.

"Očekujem da ćemo unutar Saveza za promjene dobiti podršku za to. Građani od nas to traže. Ovo što mi govorimo, to nisu naši hirovi, to su zahtjevi koji dolaze od građana", rekao je Borenović novinarima u Prijedoru gdje je večeras održana javna tribina u organizaciji Gradskog odbora PDP-a Prijedor.

Govoreći o kandidatima za načelnike opština i gradonačelnike, Borenović je rekao da lideri stranaka koje čine Savez za promjene imaju vrlo korektnu komunikaciju i saradnju i da im je zajednički interes da tu vrstu dobre komunikacije spuste i na lokalni nivo.

"To nije nimalo jednostavno jer postoje određene lokalne sredine koje su izuzetno, izuzetno složene zato što postoje određeni lični animoziteti. Nama je stalo da se ti lični animoziteti što više demistifikuju i razbijaju i da se ide sa porukom koja će kreirati što veći broj zajedničkih kandidata Saveza za promjene", naveo je Borenović.

Prema njegovim riječima, računica je jednostavna i dvije trećine kandidata trebalo bi da dođu iz SDS-a, a jedna trećina iz PDP-a i NDP-a.

"Ovdje je najvažnija iskrena podrška. Ako smo zajedno, onda ćemo jednako snažno raditi i za čovjeka iz SDS-a, i za čovjeka iz PDP-a i za čovjeka iz NDP-a i na taj način pokazati da smo dovoljno politički zreli da građanima pružimo alternativu", zaključio je Borenović.

Tribini su, osim članstva PDP-a iz Prijedora, Kozarske Dubice, Novog Grada i Oštre Luke, prisustvovali i potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak, predstavnici SDS-a, NDP-a i Srpske radikalne stranke Republike Srpske.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

xy

Svi su oni vec na nasim ledjima, pa sad nosimo pretesko breme koje nismo u stanju zbaciti. I ako uspijemo izvuci zivu glavu, tesko cemo se ispraviti. Moracemo na fizikalnu i psiho terapiju.

Gz

Okupi svoj pdp i taj tvoj savez pa na ulicu a nas postene gradjane ostavi na miru. Sta hoces da ja poturam svoja ledja za tvoju fotelju i slicne tebi. Zaobidji me.

MONDO REPORTAŽE