• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NDP: Napišite nam pismo, o Radojičiću

Autor mondo.ba

Na sajtu Narodnog demokratskog pokreta Republike Srpske objavljena "akcija" pod nazovom "Napišite nam pismo", gdje članovi stranke pozivaju građane da im pišu o - Igoru Radojičiću.

 NDP: Napišite nam pismo, o Radojičiću Izvor: Guliver/Getty/Thinstock
Izvor: Guliver/Getty/Thinstock

Radojičić će (najvjerovatnije) biti kandidat vladajuće partije za gradonačelnika Banjaluke na predstojećim lokalnim izborima, kao i Dragan Čavić, koji je na čelu NDP-a.

Poziv izgleda ovako:

"Nakon jednočinke koju je u formi monodrame juče izveo predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Igor Radojičić, Gradski odbor NDP-a Banjaluka raspisuje literarni konkurs na temu „pišem ti pismo“.

Forma pisma je slobodna, ali bi trebalo da sadrži citat ijedne ikada jasno izgovorene misli, artikulisanog stava ili kreativne ideje čiji autor je Igor Radojičić.

Takođe, bilo bi dobro da sadržaj pisma podsjeti na funkcije, projekte i poslove koje je obavljao Igor Radojičić, a koje su u istoriji Banja Luke i Republike Srpske ostavili značajan trag, rezultat, referencu.

Ukoliko se iko sjeća ičega što je Igor Radojičić učinio korisnim za društvo, bilo bi poželjno da se u pismu ilustruje i fotografijom.

Izbor fotografije ne podrazumijeva Radojičićevo fejsbuk statiranje u gredici krompira, kafansko druženje sa Nikolom Špirićem iz rubrike NN među poznatim, kao ni osmijeh sa bilborda u sendviču sa Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović.

Konkurs „pišem ti pismo“ je nastao iz Radojičićeve teze „da je potrebno šire razgovarati, konceptualno kako bismo se više pobrinuli za Banja Luku.“

Konkurs je otvoren do oktobra 2016. godine, kako bi u širem vremenskom periodu omogućio sadržaj pisama dužih od jedne rečenice."

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

duplo golo

Igore cuvaj se leti lap top

Jordan

A cava uradio toliko korisnog ka to doveo morsku vodu i BL ili tacnije dovezo

MONDO REPORTAŽE