• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ferhadija - iskorak u normalizaciji odnosa u BiH"

Autor SRNA

Predsjednik NSRS Nedeljko Čubrilović i ambasador Turske u BiH Džihad Erginaj naglasili su da obnavljanje Ferhat-pašine džamije, u čemu su učestvovale i vlasti RS, predstavlja značajan iskorak u normalizaciji odnosa u BiH.

Čubrilović je izrazio uvjerenje da će ceremonija otvaranja Ferhat-pašine džamije, predviđena za 7. maj, proteći dostojanstveno i mirno, čemu će posebnu pažnju posvetiti Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske,  zajedno sa drugim bezbjednosnim agencijama u BiH.

Čubrilović i Erginaj razgovarali su i o procesu evropskih integracija i saradnji u oblasti ekonomije, saopšteno je iz Narodne skupštine Republike Srpske.

Sagovornici su izrazili uvjerenje da će Republika Srpska i BiH učiniti dodatne napore da bi napredovali na putu evropskih integracija, prije svega u postizanju standarda potrebnih za članstvo u Evropskoj uniji.

Čubrilović i Erginaj konstatovali su da je neophodno jačati privredne, ekonomske i turističke veze između BiH i Turske i unapređivati međuparlamentarnu saradnju.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE