• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borenović Dodiku: Pakuj se, izaći će 100.000 ljudi

Autor mondo.ba

Predsjednik Partije demokratskog progresa (PDP) Branislav Borenović poručio je Miloradu Dodiku da se počne pakovati, te da je došao kraj njegovoj politici u Republici Srpskoj, koju je doveo u nesagledive ekonomske probleme.

 Borenović o protestima opozicije Izvor: MONDO/You tube
Izvor: MONDO/You tube

Uoči najavljenih protesta koje će opozicija u Republici Srpskoj održati uskoro, sve su glasniji komentari vladajuće koalicije u Srpskoj o organizaciji kontraprotesta, koji će biti usmjereni protiv rada Saveza za promjene na državnom nivou, koji prema riječima Milorada Dodika šteti interesima Republike Srpske.

Tako je predsjednik RS Milorad Dodika rekao da je spreman podnijeti ostavku, ukoliko opozicija na protestima okupi 40.000 ljudi. On je naglasio da vlast u tom entitetu neće organizirati kontraproteste, već miting za Republiku Srpsku.

Lider opozicionog PDP-a ističe u razgovoru za Klix.ba ,da ukoliko će Dodik uistinu postupiti u skladu sa najavom da će se povući ako na proteste izađe 40.000 ljudi, vrijeme je da se počne pakovati.

“Dodik je taj koji nosi najveću odgovornost i krivicu za loše ekonomsko stanje u RS-u, za najmanje penzije, za neisplaćivanje poticaja poljoprivrednicima, na neisplaćivanje boračke naknade, pomoći porodiljama i još mnogo toga. Mi mu poručujemo nek se polako počne pakovati. Na njegove izjave, kojim želi zabaviti građane, više niko se ne može ni nasmijati, a još jedna ili dvije takve izjave i imaće preko 100.000 ljudi u Banjoj Luci”, istakao je Borenović za Klix.ba.

Prema najavama, proljeće u RS će početi burno, a s obzirom da predstoje lokalni izbori, ni narednih mjeseci ne bi trebalo biti drugačije.

Još iz INFO

Komentari 15

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vaskrsije

E moj Borenoviću,nisi ni svjestan koliko si zelen i plitak.Hoće li vas podržati i oni koji baciše svijeće i cvijeće položeno u čast poginulim u Dobrovoljačjoj?Neka vas sje sram i stid bratnijo takozvanih.

xy

Pakujte se zajedno. Platicemo vam kartu u jednom pravcu. Sretan put.

sakib

Propada SzP kao i protesti,Mile narod RS je uz tebe zajedno do pobijede nad izdajnicima srpskog naroda

nenad

Bravo Borenovicu, jos da objasnis koliko ce muslimana doci na proteste, onih istih sto su glasali za tvog sefa Ivanica. Zato vama ne odgovara kontra protest, plasite se da ce biti provaljeni ubaceni elementi, koje debelo placate za vase interese. Neka nam je bog na pomoci, jer kad vidim tebe, Vukotu, Sukala, Bosica, Cavica, Tadica, Sarovica, Mihaljicu, ne mogu se oteti utisku da cemo svi zavrsiti ko ratni drugovi vaseg Obrena Petrovica, koji je Doboj prikljucio zajednici Turskog svijeta, a sad pljuje i optuzuje ljude koji su branili taj isti Doboj od Turaka.

Srpska zauvek

Hoces Borenovicu dovest ces znamo.... Iz Sarajeva,Tuzle,Jablanice,Maoce,Kozarca,Zenice Sve puni autobusi placeni iz nasih dzepova.

MONDO REPORTAŽE