• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Studenti protiv protesta i mitinga

Autor SRNA

Studentske organizacije u Republici Srpskoj neće podržati protest Saveza za promjene, kao ni miting vladajuće koalicije u Srpskoj, koji su zakazani za 14. maj u Banjaluci.

 Studenti protiv protesta i mitinga Izvor: MONDO/Goran Arbutina
Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Na zajedničkom sastanku Unije studenata Srpske, studentskih parlamenata oba javna univerziteta i drugih studentskih organizacija povodom najavljenog protesta i mitinga u Banjaluci zaključeno je da Republici Srpskoj ne trebaju protesti i da ih neće podržati.

"Narod sve vidi i sve zna i zato organizovanje protesta smatramo uvredom, jer u suštini nose poruku da je narod glup i da ne zna ništa dok mu političari ne kažu", saopšteno je iz Unije studenata Republike Srpske.

Iz Unije studenata poručuju političarima da ne ugrožavaju bezbjednost u Srpskoj i da fotelje, koje su im jedini motiv, osvajaju na izborima.

"Mi ne želimo da Republika Srpska bude novi Irak, Libija ili Ukrajina", poručuju studenti. Studentske organizacije apeluju da sve nevladine organizacije, ljude od autoriteta, a posebno medije da se ne postavljaju navijački, da osude najavljene proteste i pozovu građane da budu izvan toga.

Studenti pozivaju građane Republike Srpske da se u što većem broju uključe u aktivnosti posvećene obilježavanju Dana pobjede nad fašizmom.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

nele

Studentima je dobro,zahvaljujuci vlastima,koje su sve njihove zahtjeve ispunile,imaju smjestaj,hranu,krajnje snizene kriterijume za sticanje diploma,osigurana mjesta na birou rada nakon zavrsetka studija a mogu i da idu u inostranstvo ako zele,niko im ne brani. Predsjednici studentskih organizacija su uglavnom puleni rezima

Gz

Bravo bravo bravo. A ovu obostranu "bagru" treba zestoko kazniti na oktobarskim izborima

MONDO REPORTAŽE