• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crnadak: Niko nije tražio da se skine zastava RS

Autor SRNA

Ministar inostranih poslova u Savjetu ministara BiH Igor Crnadak izjavio je danas da nije bilo zahtjeva da se sa Banskog dvora u Banjaluci, gdje se održava sastanak ministara inostranih poslova zemalja članica CEI skine zastava RS.

Na pitanje novinara zašto je protokol zatražio skidanje zastave Republike Srpske sa Banskog dvora u Banjaluci i zašto nije istaknuta u prostorijma gdje se održava konferencija, Crnadak je rekao da se danas treba posvetiti gostima i skupu u Banjaluci, odnosno velikom događaju za Republiku Srpsku i BiH, a ne postavljati se "negativno prema svemu".

On je zamolio novinara RTRS-a da "kao 'režimska televizija', koja se od početka negativno postavlja prema svemu što nije u vezi sa vlašću u Banjaluci, unutrašnje stvari ostavi za sutra, prekosutra".

RTRS je ranije objavio da na sastanku ministara inostranih poslova zemalja članica CEI, čiji je domaćin Crnadak i koji se održava u Banskom dvoru u Banjaluci, nije istaknuta zastava Republike Srpske.

Protokol je još sinoć tražio od direktora Kulturnog centra Banski dvor Miše Petrića da sa ove institucije bude skinuta zastava Republike Srpske, što je on odbio, saznaje RTRS.

Još iz INFO

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Дјуро

Ovaj vrljo nije sav svoj kome smeta nasa drzava aloooo

RS

Kome smeta nasa drzava i nasa obiljezja nek se drzi dalje od njih. Sto se tice ovih sto rade za Bakirov rezim nekih je sramota.

Borik

Briga njega za Republiku Srpsku i zastavu,bitno je da on asluzi Bakiru i da Bakir bude zadovoljan!

Re

@Borik i ti si obolio od tog bakira

MONDO REPORTAŽE