• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čavić: Očekujemo bolje rezultate ove godine

Autor SRNA

Narodni demokratski pokret imaće kandidate na predstojećim lokalnim izborima za odbornike u opštinskim i gradskim parlamentima u 57 lokalnih zajednica u RS, te tri kandidata za načelnike opština i kandidata za gradonačelnika Banjaluke

 Čavić: Očekujemo bolje rezultate ove godine Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba
Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

  Predsjednik NDP-a Dragan Čavić precizirao je da će NDP na lokalne izbore izaći sa svojim listama u 52 lokalne zajednice u Srpskoj, a da će u još pet opština kandidati NDP-a biti na listama drugih stranaka jer za sopstvene liste nisu mogli da prikupe odgovarajući broj potpisa.

"Uz podršku stranaka Saveza za promjene, kandidati NDP-a za načelnike, odnosno gradonačelnika potvrđeni su u opštinama Šipovo i Šamac, te gradu Banjaluci. Osim toga, imamo kandidata za načelnika opštine Foča, ali, zbog problema do kojih je došlo, (Zdravko) Krsmanović će se pojaviti kao kandidat Srpske radikalne stranke", rekao je Čavić.

Nakon današnje sjednice Predsjedništva NDP-a u Banjaluci, na kojoj su potvrđene liste kandidata za odbornike i kandidati za načelnike, odnosno gradonačelnika, Čavić je novinarima rekao da kandidati NDP-a za načelnike i gradonačelnike u Šipovu, Šamcu i Banjaluci imaju velike šanse za pobjedu.

"Mislimo da za to imamo dovoljno resursa, sposobnosti i odgovorajuće kandidate", rekao je Čavić

On je ubijeđen da će NDP na predstojećiom lokalnim izborima postići mnogo bolji rezulta nego na prethodnim opštim izborima. 

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Cuj ovo Skrba bio Socijalisticka partija, pa Nova soc partija, onda ode u NDP i sad kandidat SRS. Koliko li ovaj promjeni dresova. Doduse bio je dobar nacelnik Foce

RS

Ti si Čava svoje završio davnih dana.

MONDO REPORTAŽE