• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krsmanović u trci za načelnika Foče

Autor SRNA

Potpredsjednik NDP-a Zdravko Krsmanović najavio je danas svoju kandidaturu za načelnika opštine Foča i rekao da se nada ubjedljivoj pobjedi.

Zbog zabrane fočanskom NDP-u da učestvuje u izborima, koju je izrekla Centralna izborna komisija BiH, Krsmanović će formalno biti kandidat Srpske radikalne stranke Republike Srpske uz podršku, kako ističe, NDP-a i PDP-a.

"Time sam ispunio želju stanovnika Foče i njihovo povjerenje koje su mi dali za narodnog poslanika. Stanovnici žele kvalitetnu promjenu i smatraju, što je suštinski razlog moje kandidature, da su imali vlast koja je bila neprincipijelna koalicija i da je nemoguće da SDS i SNSD zajednički jezik nađu samo u ovoj opštini", rekao je Krsmanović na konferenciji za novinare.

On je naveo da mu je želja bila da Savez za promjene ima jednog kandidata za načelnika opštine Foča, ali da dogovor nije postignut.

"Nije Foča jedina gdje dogovor svih članica Saveza za promjene nije postignut. Meni lično to nije smetalo, jer volim da građani kažu svoje mišljenje o politici koja je do sada vođena, a na vlasti u Foči i danas su SDS i SNSD zajedno", rekao je Krsmanović.

On je poručio da mu ne smeta činjenica da SDS ima svog kandidata. "Kada sam pričao sa /predsjednikom SDS-a/ Mladenom Bosićem, rekao sam mu da meni ne smeta da SDS ima svog kandidata, ali da bi mi smetalo da SDS podrži kandidata SNSD-a", dodao je Krsmanović.

On je rekao da očekuje da će na lokalnim izborima postići jedan od najboljih rezultata koje je u Republici Srpskoj ostvario jedan pojedinac.

Odbornička lista sastavljena je kao koalicija dvije stranke i zvaće se NDP - Zdravko Krsmanović. "Na listi su ugledni privrednici, profesori na fakultetu, mladi koji su dobitnici nagrada za doprinos u humanitarnim akcijama, kao što je Jelena Simović, `vučica` iz Foče", naveo je Krsmanović.

On je uputio poziv svim političkim partijama na fer kampanju.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Ne kontam kako se nije mogao kandidovati ispred SzP a moze kao NDP-Zdravko Krsmanovic i to ispred SRS. Ko ovde mlati SDS ili nelo treci

MONDO REPORTAŽE