• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bosić: U Srpskoj se nešto hitno mora mijenjati

Autor SRNA

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić rekao je da se u Republici Srpskoj nešto hitno mora mijenjati, jer je ekonomska situacija sve teža.

  Bosić je večeras na tribini Gradske organizacije SDS-a Banjaluka rekao da se ništa ne mijenja jer je na čelu Republike Srpske Milorad Dodik.

On tvrdi da Dodikova politika "nije politika interesa Srpske, već manje grupe ljudi, koji drže sve finansijske resurse u svojim rukama".

Bosić je naveo da je cilj tribine bio da predstavnici SDS-a razgovaraju sa građanima Banjaluke o aktuelnim problemima u vezi sa situacijom u Republici Srpskoj.

"Želimo da razmijenimo mišljenja i pokušamo da izvučemo Srpsku iz dužničkog ropstva, kraha morala, korupcije i kriminala", kaže Bosić.

Tribini, koja je održana pod sloganom "Sprečimo pljačku, sačuvajmo Srpsku", prisustvovali su potpredsjednik SDS-a Ognjen Tadić, ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić, predsjednik Gradskog odbora SDS-a Banjaluka Predrag Vulin, te članovi, simpatizeri stranke, i građani Banjaluke.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 6

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

xy

A ti ces promijeniti? Promijenio bi se samo dzep u koji odlaze nase.pare. Lopovi, samo se svadjate i prepucavate. Sramotite naciju, izrodi jedni politicki. Svi ste isti licemjeri i varalice. Kockate se sa narodom i drzavom.

Borac

Kako te više nije sramota da se pojavljivaš, a kamoli da pričaš o nečemu! Ono što je najhitnije je da ti odeš sa svih funkcija, pošto si bakirov, službenik, saveznik, podanik itd! Što prije odeš to je bolje za Srpski narod!!!

Дјуро

Мораш се ти промјенити ...из сваке вам куће раде три четри члана породице гадиш ми се

nenad

Pod hitno praviti OGROMNE promjene!!!!!!!!!!!! Bosica, Cavica, Mihaljicu, Ivanica, Borenovica i jadnog Sukala, preseliti u Sarajevo da Bakiru svakodnevo zalijevaju cvijece i mole ga da im ne okrene guzicu, jer je to njihov politicki kraj. Kakve ti promjene nudis maskoto Bakireva? Pa tvoj Mektic nije u stanju da pohapsi napadace na Vucica u Srebrenici, iako je sav napad snimljen iz blizine, a napadaci su svima poznati, sem Mekticu i ostalim clanovima SzP. Molim vas objasnite Srpskom narodu, kako i na koji nacin bi onda sacuvali, odbranili i zastupali obicni Srpski narod od istih tih Bakirevih istomisljenika. UZAS NEVIDJENI !!!

Simpatizer

Vodiča i njegova sadašnja elita će uništiti SDS! Dok je na čelu stranke Bosić, Tadić,Vulin,Šarović,Mektić i ostali njima bliski SDS će imati sve manje pristalica.

MONDO REPORTAŽE