• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SNS: Srpskoj potrebne promjene

Autor SRNA

Predsjednik Srpske napredne stranke (SNS) Hadži Jovan Mitrović rekao je danas da su Republici Srpskoj potrebne promjene i pozvao građane da izađu na lokalne izbore 2. oktobra i ukažu povjerenje SNS-u.

Mitrović, koji je u Derventi prisustvovao predizbornom skupu lokalnog odbora SNS-a, pozvao je građane da podrže odborničku listu i kandidata Saveza za promjene za načelnika ove opštine Nadeta Planinčevića.

Planinčević je rekao da su članice Saveza za promjene i SNS postigli dogovor, uz zaključak da su Derventi potrebne promjene.

"Te promjene će uslijediti, ubijeđeni smo u to. Program nismo pravili po kabinetima, već na terenu sa narodom koji želi da ide novim putem. Narod želi bolnicu, radio stanicu, više pravde i reda, efikasniju lokalnu upravu, i mnogo drugog što aktuelna vlast u Derventi nije bila u stanju da učini u proteklih 12 godina", istakao je Planinčević.

Nosilac odborničke liste Borko Kitić rekao je da vjeruje u dobar izborni rezultat i Planinčevićevu pobjedu.

"Cilj nam je da postanemo parlamentarna stranka. Zalažemo se za razvoj poljoprivrede - otvaranje prerađivačkih kapaciteta, dovođenje investitora i otvaranje novih radnih mjesta, podsticanje investitora, razvnomjeran razvoj sela i grada, bolje zdravstvene usluge, zbrinjavanje socijalno-ugroženog stanovništva, iskorjenjivanje kriminala i korupcije", naveo je Kitić.

Predizbornom skupu prisustvovala je delegacija SNS-a iz Sremske Mitrovice, predvođena zamjenikom načelnika Vladimirom Sanaderom, kao i predstavnici SNS-a iz Broda, Doboja, Petrova, Teslića i Prnjavora, te predstavnici SDS-a i NDP-a.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Ovaj je posebna prica. Bez komentara

MONDO REPORTAŽE