• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdanić: Nisam prijetio Pandurevićevoj

Autor SRNA

Ministar zdravlja i socijalne zaštite RS Dragan Bogdanić demantovao je navode šefa Kluba poslanika SDS-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Aleksandre Pandurević da joj je prijetio, te istakao da se iznesene klevete i laži

  "Pandurevićeva bi sigurno bila sretna da pomogne gospodinu Milanu Miličeviću u kampanji u Tesliću, ali sigurno neće uspjeti na ovaj način", rekao je Bogdanić.

Reagujući na tvrdnje Pandurevićeve da "tajkuni SNSD-a svojim novcem navodno već duže vrijeme vode kampanju za rušenje gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića", Bogdanić je rekao da spekulacije o navodnim tajkunima neće komentarisati, ali da Mićića cijeni.

"Siguran sam da se on ne bi saglasio da se njegovo ime upotrebljava za ovakve dnevno-političke obračune", rekao je Bogdanić.

On je istakao da je projekat izgradnje bolnice u Istočnom Sarajevu veći i važniji od svakog pojedinca, te da miniranje projekta ide na štetu onih zbog kojih će bolnica biti izgrađena, odnosno pacijenata sarajevsko-romanijske regije i zaposlenih u bolnici.

Bogdanić je zaključio da je procedura izbora izvođača radova na izgradnji bolnice u toku, da još nije istekao rok za žalbe, kao i da su sve dosadašnje aktivnosti bile transparentne.

Pandurevićeva je izjavila da Bogdanić mora podnijeti ostavku zbog odluke da posao izgradnje i opremanja bolnice u Istočnom Sarajevu dodijeli konzorcijumu "Milenijum tim", koji je, kako je rekla, za 11 miliona KM bio skuplji od drugog ponuđača firme "Krajina".

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE