• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trebinje: NDP se pita gdje su pare

Autor SRNA

Trebinjski NDP zatražio je od gradonačelnika Slavka Vučurevića da objasni gdje je potrošio više od 80 miliona maraka budžeta grada i gdje su potrošena sredstva od prodaje nekretnina od oko pet miliona maraka.

 Trebinje: NDP se pita gdje su pare Izvor: MONDO arhiva
Izvor: MONDO arhiva

  U saopštenju se navodi da je 85 miliona maraka ogroman novac, čak i za neke veće opštine koje imaju manji budžet, ali ga troše pametno i domaćinski.

"Svjedoci smo da u našem gradu nije zakucan nijedan novi ekser u neku građevinu napravljenu investicionim sredstvima grada. Nažalost, 80 milona je potrošeno za preživljavanje trome gradske administracije i ogromnog birokratskog aparata, koji je, prema broju stanovnika, najveći u Republici Srpskoj", navode u trebinjskom NDP-u.

U ovoj partiji napominju da u "svakoj uređenoj i normalnoj zemlji gradonačelnik mora da pokaže i dokaže gdje je utrošen novac".

Iz NDP-a od gradonačelnika zahtijevaju da navede, kako kažu, barem najvažnija investiciona ulaganja koja su ubrzala privredni razvoj grada.

"Tih 80 miliona maraka predstavlja ujedno i osamdeset miliona razloga zašto građani trebaju reći NE ovoj vlasti i ovom gradonačelniku", naglašava se u saopštenju.

U trebinjskom NDP-u kažu da gradonačelnik treba da se izvini građanima Trebinja za sve "loše što je uradio, odnosno što nije uradio, a trebalo je, za dovođenja ulice u odborničke klupe i izbacivanje kulture i uljudnosti iz gradske Skupštine". 

Tagovi

NDP

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Evo rupe dje su izlazile

MONDO REPORTAŽE