• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Tomaš najbolja opcija za Prnjavor

Autor SRNA

Savez nezavisnih socijaldemokrata stoji iza kandidature Darka Tomaša za načelnika opštine Prnjavor, jer smatra da je to najbolja ponuda ove opštine, izjavio je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

 Dodik: Tomaš najbolja opcija za Prnjavor Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba
Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Dodik, koji je prisustvovao centralnom mitingu stranke u Prnjavoru, izrazio je uvjerenje da će Tomaš, koji je već obavljao funkciju načelnika opštine, na najbolji mogući način vratiti dobar imidž lokalnoj zajednici u smislu poslovne aktivnosti i zapošljavanja.

"SNSD u Prnjavoru izlazi na oktobarske izbor s obrazom, jer smo ovdje uradili mnogo toga što je bilo potrebno da se bolje živi i da ovaj grad ima šansu", istakao je Dodik.

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Darko Tomaš smatra da je došlo vrijeme da se izvrši promjena vlasti i da Prnjavor treba "uzeti od ljudi i ideja koji ga vraćaju u devedesete godine i okrenuti budućnosti".

"SDS je imala šansu u protekle četiri godine i pokazalo se da neke promjene, kao što je bila ta 2012. godine, znaju ići u negativnom smjeru. Uvjeren sam u pobjedu 2. oktobra, da ćemo Prnjavor vratiti građanima, da ćemo ga otvoriti za sve razvojne projekte i Vlade Republike Srpske i svih drugih institucija", rekao je Tomaš.

Željko Simić, nosilac liste SNSD-a za Skupštinu opštine, kaže da je na terenu evidentna velika podrška građana planovima i ciljevima političke platforme ove stranke.

"Atmosfera na našim skupovima, i ovom danas i nekim prethodnim, a vjerujem i budućim, daje snagu i nadu SNSD-u da je 2. oktobra pobjednik. Već 3. oktobra pravićemo planove za snažniji, jači, bolji Prnjavor", rekao je Simić.

Na centralnom mitingu SNSD-a u Prnjavoru na kojem su predstavljeni kandidati za oktobarske izbore, pored članova, simpatizera i građana Prnjavora prisustvovali su i najviši funkcioneri stranke, te koalicioni partneri.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE