• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: U Brodu vidljive promjene

Autor SRNA

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da su u opštini Brod vidljive promjene na bolje i izrazio uvjerenje da će razvojne šanse ove lokalne zajednice biti dodatno poboljšane.

Dodik je nakon razgovora sa načelnikom opštine Brod Ilijom Jovičićem rekao da su vlasti Republike Srpske činile sve da prate zahtjeve ove opštine kada je riječ o projektima.

"Mogu da posvjedočim o promjenama na bolje. Sjećam se Broda koji je imao izrazitu depresiju kada je riječ o zapošljavanju i u kome je Rafinerija bila skoro razrušena. Danas su Rafinerija i ova opština učinile da to izgleda drugačije i sređenije", rekao je Dodik u Brodu.

Ističući da su zaduženja koja je aktuelna opštinska vlast naslijedila bila ograničavajući faktor, Dodik je naveo da je do sada vraćeno šest miliona KM starih dugova, a da razvoj nije zaustavljen.

"Zadovoljan sam činjenicom da je komunalni red u ovoj opštini bolji nego što je bio ranije i da samo se usmjerili ka tome da nalazimo načine kako još više ljudi zaposliti", rekao je Dodik.

Predsjednik Srpske je čestitao načelniku opštine Iliji Jovičiću i njegovom timu na predanom radu, izrazivši uvjerenje da će se šanse ovog grada u budućnosti dodatno poboljšati.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE