• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šukalo: Upisan 51 kadet više

Autor SRNA

Poslanik Napredne Srpske u Narodnoj skupštini Republike Srpske Adam Šukalo tvrdi da je "nezakonitim aktivnostima MUP-a RS na Policijsku akademiju Banjaluka upisan 51 kadet više nego što je predviđeno konkursom".

Šukalo je rekao da je MUP Srpske primilo 131 kadeta na 18. klasi osnovne policijske obuke na Policijskoj akademiji, iako je konkurs bio raspisan za 80 kadeta.

On je na konferenciji za novinare u Banjaluci rekao da očekuje od ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača da odgovori zašto se ne poštuje konkursna procedura i na osnovu koje procedure su primljeni dodatni kadeti.

Šukalo je najavio da će Odboru za bezbjednost Narodne skupštine Republike Srpske podnijeti i predstavku advokata Milana Maleševića, koji je prije dva mjeseca u kafiću u Gradišci imao sukob sa policijom.

"Tražićemo javno saslušanje predstavnika MUP-a o temi 'Malešević i drugi'", rekao je Šukalo.

Advokat Milan Malešević izrazio je nezadovoljstvo odgovorom koji je dobio od MUP-a na predstavku u vezi sa incidentom u ugostiteljskom objektu u Gradišci, u kojem je, kako kaže, navedeno da je istragom ustanovljeno da se ne mogu potvrditi navodi iz predstavke.

"Ovim odgovorom spriječen sam da koristim dalja sredstva pravne zaštite, jer taj odgovor nije pravni akt", kaže Malešević koji je govorio na konferenciji za novinare poslanika Napredne Srpske Adama Šukala.

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

260

Šukalo je imao 260 glasova i ušao u skupštinu i toliko priča.

Gz

A dje se tvoji biraju, da ti udjelim 1 glas?

Gradiška

Nemogu da shvatim da čovjek ovako priča. Niko ne zna ko je Adam Šukalo, kako se predstavlja u javnosti a kakovo je njegovo pravo lice znaju samo njegovi poznanici. Kako mijenja koalicije i on je takav a za lični intetes preće u SDA,HDZ itd. Nije u opšte bitno voli čovjek pare.

MONDO REPORTAŽE