• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Župljanin: Cilj regionalni privredni centar

Autor SRNA

Kandidat Srpske patriotske stranke (SPAS) za gradonačelnika Banjaluke Slavko Župljanin izjavio je danas da će mu cilj, ukoliko bude izabran za gradonačelnika, biti da ovaj grad postane regionalni privredni, kulturni i finansijski centar.

"U saradnji sa narodom ostvariću zacrtane ciljeve. Uz poboljšane privrednih okolnosti, Banjaluka može postati ekonomski centar regiona", rekao je Župljanini na predizbornoj tribini SPAS-a u banjalučkom naselju Kočićev Vijenac.

On je istakao da SPAS ima sedam prioritetnih ciljeva, odnosno koraka koje je potrebno preduzeti da bi bili riješeni problemi u Banjaluci.

"Neophodno je smanjiti troškove budžeta grada i poboljšati privredni ambijent, te smanjiti porez i doprinose na plate sa 65 na 33 odsto. Važno je povećati prihode budžeta grada, riješiti socijalnu situaciju građana, vratiti imovinu grada u njegov posjed, zaustaviti zaduživanje grada, te unaprijediti populacionu politiku", kaže Župljanin.

On je naglasio da će SPAS biti dio gradske skupštinske većine ukoliko bude ispoštovano devet osnovnih zahtjeva koje ima, a među kojima su transparentnost rada gradskih organa, javno sprovođenje tendera, te smanjenje fiskalnih i parafiskalnih nameta.

Na današnjoj tribini predstavljeni su kandidati za odbornike u Skupštini grada Banjaluka.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE