• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čavić: Skidanje SNSD sa vlasti uslov za promjene

Autor mondo.ba

Kandidat SZP za gradonačelnika Banjaluke Dragan Čavić na tribini Narodne demokratske partije u Boriku poručio je da u Banjaluci mnogo toga treba mijenjati, a da je uslov za promjene smjena vlasti sa SNSD na čelu.

 Čavić: Skidanje SNSD sa vlasti uslov za promjene Izvor: cavic.press.team/MONDO

"Izbori su pred nama, a promjene sigurno ne mogu donijeti oni koje kandiduje SNSD, bez obzira ko je kandidat. Sve treba promijeniti. Prvo vlast, pa stanje u budžetu, u preduzećima i komunalnoj infrastrukturi. Ovde u Boriku ni jedna fasada nije obnovljena. Posebno u ovakvim velikim naseljima poput Borika, mora se postizati energetska efikasnost. To se mora raditi sistemski uz pomoć grantovskih sredstava i u saradnji sa Zajednicama etažnih vlasnika", rekao je Čavić.

On je istakao da su mu poznati problemi sa kojima žive građani u Boriku, te predstavio rješenje za efikasnije održavanje higijene i zelenila u naseljima.

"Ovde građani imaju problema sa održavanjem čistoće i zelenila, što radi samo jedna SNSD firma. Mi ćemo napraviti konkurenciju, podijeliti grad u zone i dati različitim firmama da rade. A onda će građani da ocjenjuju njihov rad svake godine. Preduslov za sve je mijenjati SNSD vlast. Dok njih ne smijenimo, nema promjena u Banjaluci", kaže Čavić.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Kakva je promjena kad sjase Murta a uzjase Kurta?

MONDO REPORTAŽE