• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bosić: Promjene nakon 2. oktobra

Autor SRNA

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić rekao je da je siguran da će na izborima 2. oktobra građani Modriče glasati za SDS i stranke Saveza za promjene i omogućiti brži razvoj ove lokalne zajednice.

Bosić je na tribini SDS-a u naselju Modriča Četiri rekao da se nakon izbora u ovom i drugim izbjegličkim naseljima u Modriči moraju riješiti problemi infrastrukture.

"Stanovnici Modriče Četiri, mjesne zajednice naseljene izbjeglicama iz brojnih opštine bivše Jugoslavije, zbog nedovoljne pažnje aktuelne opštinske vlasti teško žive i zbog toga imaju mnogo razloga da glasaju za SDS i stranke Saveza za promjene", rekao je Bosić.

On je istakao da se prvo moraju riješiti problemi infrastrukture, što je preduslov stvaranja boljih uslova za život stanovnika ovih, nakon rata izgrađenih naselja.

"Zbog lošeg tretmana SNSD-ove vlasti prema ovim ljudima, koji su pokazali dolaskom na tribinu u velikom broju, ubijeđen sam da će u Modriči napokon doći do promjena i opština krenuti u brži razvoj", naglasio je Bosić.

Kandidat Saveza za promjene za načelnika Modriče Stevo Joksimović /SDS/ rekao je da će prioritet nakon izbora biti uređenje ulica u mjesnim zajednicama Modriča Četiri, Modriča Tri i Modriča Pet, velikim izbjegličkim naseljima.

"Modriča Četiri je naselje koje je u svim dosadašnjim poplavama pretrpjelo ogromne štete zbog čega je ovim ljudima najteže organizovati život", rekao je Joksimović i dodao da će sve kapacitete nakon izbora posvetiti rješavanju zaštite od poplava.

On je rekao da će insistirati na realizaciji projekta kvalitetne brane kojom bi se trajno riješio problem plavljenja rijeke Bosne u ovom dijelu opštine.

Joksimović je istakao da je zadovoljan posjetom građana na tribinama i pozvao građane i političke partije da kampanju nastave u tolerantnom tonu.

Nosilac liste SDS-a za Skupštinu opštine Modriča Jovan Mišić rekao je da je u dosadašnjoj kampanji SDS sagledao probleme u mjesnim zajednicama.

"Od građana i Mjesnih zajednica očekujemo da na vrijeme ukažu na probleme i predlože proritete koje ćemo rješavati zajedno sa njima", rekao je Mišić i dodao da je problema mnogo i da se neće moći rješavati istovremeno i u kratkom roku.

Na javnoj tribini, kojoj je prisustvovao i ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić, predstavljena je lista kandidata SDS-a za odbornike u lokalnom parlamentu.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE