• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurđević: Glas za promjene, ne za sitna obećanja

Autor SRNA

Kandidati SRS - "Srpska u sigurne ruke" smatraju da su Bijeljini potrebni nosioci vlasti koji mogu da ponude i realizuju ideje od kojih će građani imati dugoročnu korist

  Kandidati SRS - "Srpska u sigurne ruke" smatraju da su Bijeljini potrebni nosioci vlasti koji mogu da ponude i realizuju ideje od kojih će građani imati dugoročnu korist, te da za takve političke aktere treba i da glasaju, a ne za one koji im nude stvari od kojih će imati neku sitnu korist.

Predsjednik ove stranke Dragan Đurđević poručio je na tribini SRS - "Srpska u sigurne ruke" u Srednjoj Čađavici da aktuelni gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić i ljudi oko njega rade u predizbornoj kampanji sve ono što je trebalo prethodnih godina jer je to bila njihova obaveza, a ne da sada na tome prikupljaju političke poene.

"Nedopustivo je da SDS sada, uglavnom od para građana Bijeljine, asfaltira ulice, pa izvodi cirkuske predstave otvarajući puteve, semafore i kupujući glasove sijalicama. Moraju građani da shvate da nisu dužni zbog toga da im daju glas, jer je njihova obaveza to da rade, i to ne samo u toku kampanje", istakao je Đurđević.

On je naglasio da samo postojanje jasne vizije razvoja Bijeljine i programa razvoja, koji u slučaju njegove partije obuhvata privredni razvoj grada kroz privlačenje investitora, iskorištavanje geotermalnih voda, obnovu i unapređenje Banje Dvorovi, kao i drugih turističkih potencijala Bijeljine, veća izdvajanja za poljoprivredu, može značiti i dugoročni razvoj grada.

"Sitna obećanja zarad dolaska na vlast, kojima se kupuju glasovi, ne donose nikakvu trajnu korist građanima. To neće riješiti krupne probleme na našem području. Nadam se da su građani svjesni toga i da ovog puta neće nasjesti na takve stvari", naglasio je Đurđević.

On je kao nosilac liste SRS - "Srpska u sigurne ruke" pozvao građane da izađu na izbore 2. oktobra i sami procijene da li su za ostvarivanje kratkoročnih ili dugoročnih ciljeva, te na osnovu toga pruže svoje povjerenje nekoj političkoj opciji.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE