• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šukalo: Prevara režima u RS

Autor Anadolija

Današnji zaključak Kolegija NSRS kojim se konstatuje da je u toku postupak provođenja Odluke Ustavnog suda BiH kojom ovaj sud poništava Dan Republike Srpske je dokaz da je cijela priča o referendumu samo prevara

Poslanik Napredne Srpske, članice opozicionog Saveza za promjene, Adam Šukalo je rekao da se na sjednici Kolegija desila velika prevara i narodnih poslanika koji su mu prisustvovali, kao i građana koji su pozvani da izađu na referendum.

"U nedelju će građani ispunjavati glasački listić na kojem se postavlja pitanje da li podržavaju da se 9. januar obilježava kao Dan RS, a na Kolegijumu NS RS donosi zaključak u kojem kažemo da se poštuje i sprovodi odluka Ustavnog suda BiH o njegovom ukidanju", kazao je Šukalo.

On je naveo da je ovaj zaključak poslanicima usmeno pročitan i nije izrečen na način kako je u pismenoj formi napisan.

"Ovo je zaključak za koji nismo glasali", rekao je Šukalo.

Navodi da je ovo potvrda da je u pitanju manipulacija režima kojem nije stalo do volje naroda i njegovog mišljenja, dodajući da se referendum namjerava održati samo kako bi se popravile propale političke karijere.

"U pitanju je ogromna manipulacija s najznačajnijim institutom neposrednog učešća građana u odlučivanja. Njega je danas Milorad Dodik sa svojom vladajućom strukturom pokušao pretvoriti u anketu", ističe Šukalo.

Poručio je da Savez za promjene to neće dozvoliti i da će tražiti da se Narodna skupština RS i Vlada RS ponašaju na bazi odluka naroda RS na referendumu, a ne na bazi nekog zaključka Kolegija i podvale.

Još iz INFO

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sava

Narod ne treba da sluša komentare i priče Adama Šukala,taj čovjek koji je ušao u skupštinu sa 260 glasova je sramota da ima pravo da uđe sa toliko glasova a osim toga za protekle dvije godine nije ništa uradio dobro, samo sluša ko će ga uputiti šta treba reći i koliko para uzeti za svoje riječi. U slučaju NEDAJ BOŽE RATA taj čovjek Adam Šukalo bi pokupio pare i pobjegao sa svojim štićenicima.

nenad

Jado jadni uhvatii se motike i vadi krompir. Ja nosim veci broj cipela nego sto ti imas glasova.

Дјуро

Е ти кад га шукнеш нидје везе

Gz

Prevara si i ti u Skupstini pa sta?

MONDO REPORTAŽE