• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz Ujedinjene Srpske mjerili penzionerima pritisak

Autor SRNA

Ujedinjena Srpska provela je danas u banjalučkom naselju Borik još jednu u nizu akcija druženja sa penzionerima, tokom koje su ljekari najstarijoj populaciji mjerili krvni pritisak i šećer u krvi.

  Predsjednik banjalučkog Aktiva žena ove stranke i odbornički kandidat Minja Šurlan rekla je da je do sada ovakvih druženja bilo više u raznim gradskim kvartovima, kao i da će ovakve aktivnosti biti nasrtavljene i nakon izbora.

"Ujedinjena Srpska je i prije početka kampanje napravila i razvila strategiju vezanu za penzionere, te izradila bilten koji objašava šta namjeravamo uraditi za poboljšanje uslova i standarda života penzionera u Banjaluci", rekla je Šurlanova.

Ona je dodala da je riječ o realnim planovima koji se mogu ostvariti, a ne samo da to predstavlja jedno od obećanja.

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

xy

Naravno da su sve ostalo prazna obecanja, kao i od ostalih kandidata. Ustvari, cilj je da se domognu odbornicke stolice i obezbijede sebi lagano radno mjesto i sigurnu platu. Usput, ko zna sta jos usicare, boli njih briga za penzionerima. Bice kao i dosad, ko god bio odbornik ili gradonacelnik. Dragi politicari, oslobodite nas od vase kampanje i masovne torture. Sve to zvuci jadno i isprano, vec vidjeno i zgadjeno. Ko jos vjeruje politicaru ??? Osnovne osobine su im neiskrenost, nepouzdanost, nestabilnost i naravno osobina nasih politicara NESPOSOBNOST.

xy

Mogu penzioneri mjeriti pritisak i secer kod svog porodicnog. I to cesto i besplatno. Ne razumijem, od cega prave spektakl.

MONDO REPORTAŽE