• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čavić: Građanima glavni ulaz, a ne sporedni!

Autori mondo.ba Autori Agencije

Kandidat Saveza za promjene za gradonačelnika Banjaluke Dragan Čavić i predsjednik PDP-a Branislav Borenović postavili su danas simbolično tablu "Ulaz za građane" na ulazu u Administrativnu službu grada Banjaluka.

 Čavić: Građanima glavni ulaz, a ne sporedni! Izvor: cavic.press.team/MONDO

"Ovo je simbolika, ali simbolika zatvorenosti ovih vrata već punu deceniju za građane govori koliko je gradska administracija otuđena od građana", rekao je Čavić novinarima u Banjaluci.

On tvrdi da je ovo jedini grad u regionu u kojem je glavni ulaz namijenjen za administraciju, a sporedni za građane, zbog čega je, kako je naveo, pitanje prava građana ovdje uvijek bilo sporedno.

Čavić je najavio da će, ukoliko postane gradonačelnik Banjaluke, prvog dana ulaska u gradsku upravu ovdje biti ulaz za građane.

"Mijenjaćemo stvari u potpunosti, jer želimo dati do znanja svima u Banjaluci da ovdje stanuje administracija koja treba da bude servis građanima, a ne vlast nad građanima", istakao je Čavić.

Simboličnom postavljalju table "Ulaz za građane" prisustvovali su i odbornički kandidati SDS-a, PDP-a i NDP-a za Skupštinu grada Banjaluka.

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jasna

Ja uvijek ulazim na glavni ulaz,prvi put cujem da to nije za gradjane. Misli Cavic da ce dobiti vise glasova. Nisko! Ti si svoje rekao.

Kozak

Pada snsd sekta

MONDO REPORTAŽE