• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Penzioneri očekuju odborničke mandate u Banjaluci

Autor SRNA

Predsjednik Partije ujedinjenih penzionera Ilija Vujičić izjavio je da PUP očekuje da će imati svoje predstavnike u Skupštini grada Banjaluke, kao i u skupštinama opština širom Republike Srpske.

 Penzioneri očekuju odborničke mandate u Banjaluci Izvor: Samir Cacan, mondo.ba
Izvor: Samir Cacan, mondo.ba

Vujičić je rekao na predizbornom skupu Gradskog odbora PUP-a Banjaluka u mjesnoj zajednici Obilićevo da PUP u Banjaluci ima ozbiljan tim ljudi koji iza sebe imaju životno iskustvo i vrlo uspješne karijere, zbog čega su se politički angažovali.

"Nije Skupština radna organizacija da tamo idu djeca i mladi da se zapošljavaju. To je mjesto gdje treba da budu iskusne i mudre glave koje treba da sučeljavaju mišljenja i donose mudre odluke u interesu svih građana", istakao je Vujičić.

Nosilac odborničke liste PUP-a za Skupštinu grada Banjaluke Božana Jokić rekla je da će se zalagati za poboljšanje teškog socijalno-ekonomskog položaja penzionera u Republici Srpskoj.

"Penzioneri u Republici Srpskoj imaju najniže penzije u regionu, dok najniža penzija iznosi 170 KM", rekla je Jokićeva danas na predizbornom skupu Gradskog odbora PUP-a Banjaluka u Mjesnoj zajednici Obilićevo.

Ona je rekla da je neprihvatljivo da penzioneri kojih u gradu Banjaluka ima 40.000, a u Republici Srpskoj 252.000, u gradskoj i skupštinama opština nemaju svoje predstavnike koji treba u zakonodavnoj vlasti da učestvuju u donošenju odluka za sve građane, a posebno za populaciju penzionera.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE