• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CIK: Izborni prag prešli su...

Autor SRNA

Centralna izborna komisija (CIK) BiH saopštila je danas preliminarne, nezvanične podatke o političkim subjektima koji su prešli izborni prag za skupštine gradova i opština.

 CIK: Izborni prag su prešli... Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

U Banjaluci od 268 biračkih mjesta obrađeno 213, a politički subjekti koji su prešli izborni prag su SNSD, NDP, DNS, Socijalistička partija, SDS, PDP, Ujedinjena Srpska.

U Prijedoru od 129 biračkih mjesta obrađeno je 116, a izborni prag prešli DNS, SNSD, SDS, SRS Republike Srpske, SDA, PDP i Socijalistička partija.

U Doboju od 106 obrađeno je 68 glasačkih mjesta, a redosljed političkih subjekata je SDS, SNSD, Socijalistička partija, SDA-SBB, DNS.

U Bijeljini je od 180 biračkih mjesta obrađeno 77, a izborni prag od tri odsto prešli su SNSD, SDS, PDP, Pokret Uspješna Srpska, DNS, Socijalistička partija, SDA, SRS-Srpska u sigurne ruke, NDP.

U Krupi na Uni od četiri biračka mjesta obrađena su tri, a izborni prag su prešli DNS, SDS, SNSD i PDP.

U Novom Gradu od 52 obrađeno je 14 biračkih mjesta, a izborni prag prešli su SNSD, SDS, DNS, SDA, NDP, PDP, Socijalistička partija, SRS Republike Srpske i Ekološka partija Republike Srpske.

U Kozarskoj Dubici od 41 obrađeno je 38 biračkih mjesta, a izborni prag prešli su SNSD, DNS, SDS, PDP i SP.

U Laktašima od 49 biračkih mjesta obrađeno je 47, a izborni prag prešli su SNSD, SDS, DNS, Socijalistička partija, Slobodna Srpska, NDP i PDP.

U Srpcu je od 32 biračka mjesta obrađeno 31, a izborni prag prešli su SNSD, SDS, Socijalistička partija, PDP, NDP I DNS.

U Prnjavoru od 56 obrađena su 54 glasačka mjesta, a izborni prag prešli su SNSD, SDS, NDP, DNS, Socijalistička partija, SRS Republike Srpske, SNS I PDP.

U Derventi je od 47 biračkih mjesta obrađeno 41, a izborni prag prešli su SNSD, SDS, PDP, Ujedinjena Srpska, NDP, Socijalistička partija, DNS, SNS.

U Brodu je od 26 obrađeno 21 biračko mjesto, a izborni prag su prešli SNSD, SDS, PDP, DNS, Socijalistička partija, SRS Republika Srpska, Narodna stranka radom za boljitak, SDP I NS.

U Vukosavlju je obrađeno svih osam biračkih mjesta, a izborni prag prešli su SDA-SBB, SNSD, SDP, SDS, DNS, PDP, Socijalistička partija.

U Šamcu je od 29 obrađeno 25 biračkih mjesta, a izborni prag prešli su SNSD, SDS, NDP, DNS, Socijalistička partija i Nezavisna stranka Mihajlo Tolmirac i PDP.

U Donjim Žabarima na osnovu svih obrađenih biračka mjesta izborni prag prešli SDS, SNSD, SRS Republika Srpska, Socijalistička partija, NDP, DNS, Snaga naroda i PDP.

U Modriči od 43 obrađena su 42 biračka mjesta, a izborni prag prešli su SNSD, SDS, DNS, Socijalistička partija, PDP, NDP i Seljačka narodna stranka.

U Petrovcu su obrađena oba biračka mjesta, a izborni prag prešli DNS, SNSD, SDS, SNS i Socijalistička partija.

U Oštroj Luci od devet obrađeno je šest biračkih mjesta i trenutno vodi SNSD, slijedi DNS, SDS, Socijalistička partija, PDP, Jedinstvena napredna stranka I SRS Republika Srpska.

U Čelincu od 26 obrađeno je 21 biračko mjesto, a prag od tri odsto prešli su SNSD, DNS, SDS, Socijalistička partija, Ujedinjena Srpska, NDP i PDP.

U Stanarima su obrađena sva biračka mjesta, a redoslijed političkih subjekata je SNSD, SDS, Socijalistička partija, DNS i PDP.

U Petrovu je od 12 obrađeno devet biračkih mjesta, a redoslijed partija je SDS, SNSD, DNS. U Loparama je od 24 obrađeno 19 biračkih mjesta, a redoslijed je SDS, SNSD, DNS, PDP, Socijalistička partija, SNS.

U Ugljeviku je od 29 obrađeno 25 glasačkih mjesta, a izborni prag prešli su SDS, SNSD, SRSRS, DNS, PDP i Socijalistička partija.

U Drvaru su obrađena sva biračka mjesta, a izborni prag prešli su SNSD, SNS, DNS, HDZ BIH, HDZ 1990, Socijalistička partija I PDP.

U Tesliću od 68 obrađeno je 57 biračkih mjesta, a izborni prag prešli SDS, SNSD, PDP, Socijalistička partija, DNS.

U Ribniku je obrađeno svih 16 biračkih mjesta a izborni prag prešli su SNSD, SDS, SRS Republika Srpska, DNS, Socijalistička partija.

U Mrkonjić Gradu obrađeno je svih 39 glasačkih mjesta, a izborni prag prešli su SNSD, DNS, Socijalistička partija, SDS, PDP, SRS Republika Srpska, NDP.

U Kotor Varošu od 34 obrađeno je 29 biračkih mjesta, a izborni prag prešli su PDP-NDP, SDS-SRS Republika Srpska, SNSD i DNS.

U Trebinju je od 43 biračka mjesta obrađeno 16, a redoslijed političkih subjekata je SNSD, PDP, SDS, DNS, Ujedinjena Srpska, Pokret za Trebinje i Partija ujedinjenih penzionera.

U Zvorniku je od 87 obrađeno 55 biračkih mjesta, a izborni prag prešli su SNSD, DNS, SDS-SRS, Socijalistička partija, SDA-SBB i SNP.

U Srebrenici je od 27 obrađeno 21 biračko mjesto, a izborni prag su prešli SNSD, SDA-SBB-SBiH, SDS, DNS, SDP i PDP.

U distriktu Brčko je od 140 biračkih mjesta obrađeno 65, a izborni prag od tri odsto prešli su SDA, SDS-NDP, SNSD, Brčanski demokratski pokret, HDZ BiH, SDP, SBB, SBiH i PDP-NS.

U Višegradu su obrađena sva biračka mjesta, a izborni prag prešli su SNSD, SDS, PDP, NDP, DNS i SNS.

U Šipovu je od 20 glasačkih mjesta obrađeno 15, a izborni prag prešli su SNSD, DNS, NDP, NS, SDS i PDP.

U Šekovićima obrađeno je svih 18 biračkih mjesta, a izborni prag prešli su PDP, SDS, DNS, SNSD i Socijalistička partija.

U Vlasenici je od 17 biračkih mjesta obrađeno 15, a politički subjekti koji su prešli izborni prag su SNSD, SDS, Socijalistička partija, Ujedinjena Srpska, SDS i DNS.

U Bratuncu je obrađeno svih 33 biračka mjesta, a izborni prag od tri odsto prešli su DNS, SNS, SDA-SBB, SDS, PDP, NS, Savez za demokratsku Srpsku i SNSD.

U Milićima je od 14 obrađeno 13 biračkih mjesta, a izborni prag prešli su SNSD, SDS, Nezavisni Milići, SRS, DNS, SDS-SBB, Socijalistička partija i PDP.

U Kostajnici je obrađeno svih 13 biračkih mjesta, a izborni prag prešli su PDP, SDS, SNSD, DNS, Socijalistička partija, Ujedinjena Srpska, SDP, SDA i NDP.

U Sokocu je od 22 obrađeno 16 biračkih mjesta, a izborni prag prešli su SNSD, SDS, DNS i PDP.

U Han Pijesku od devet obrađeno je šest biračkih mjesta, a izborni prag prešli su SNSD, SDS i DNS.

U Istočno Ilidži od 23 biračka mjesta obrađeno je 17, a izborni prag prešli su SDS, SNSD, DNS, PDP, Narodni demokratski pokret i Socijalistička partija.

U Istočnom Starom Gradu obrađena su sva četiri biračka mjesta, a izborni prag prešli su SDS, SNSD i PDP.

U Istočnom Novom Sarajevu od 14 obrađeno je 12 biračkih mjesta, a izborni prag prešli su SNSD, SDS, DNS i Stranka za naš grad.

U Trnovu su obrađena sva četiri biračka mjesta, a izborni prag prešli su SNSD, SDS, DNS, PDP, Socijalistička partija i DF.

U Palama je od 39 obrađeno 34 biračka mjesta, a izborni prag prešli su SNSD, SDS, PDP, DNS, NDP i Socijalistička partija.

U Rogatici su obrađena sva biračka mjesta, a izborni prag prešli su SNSD, SDS, PDP i DNS.

U Istočnom Mostaru je obrađeno biračko mjesto i izborni prag prešli su SDS, SNSD, SDA i NDP.

U Nevesinju je od 33 obrađeno 27 biračkih mjesta, a izborni prag prešli su SNSD, SDS, Socijalistička partija, SRS, PDP, SRS Republika Srpska i NDP.

U Kalinoviku su obrađena sva biračka mjesta i izborni prag prešli su SNSD, SDS, DNS, PDP, Socijalistička partija i Ekološka partija.

U Čajniču je od 18 obrađeno 17 biračkih mjesta, a izborni prag prešli su SDS, SNSD, Socijalistička partija, DNS i PDP.

U Rudom je od 17 biračkih mjesta obrađeno 16, a izborni prag prešli su SNSD, DNS, SDS, SRS, Srpska u sigurne ruke, PDP i NDP.

U Berkovićima su obrađena sva biračka mjesta, a izborni prag prešli su SDS, SNSD, DNS i Srpska u sigurne ruke.

U LJubinju je od 14 obrađeno 11 biračkih mjesta, a izborni prag prešli su SDS, DNS, SNSD, PDP, NDP i Socijalistička partija.

U Bileći je od 25 obrađeno 24 glasačka mjesta, a izborni prag prešli su SNSD, SDS, SRS Republika Srpska, SRS-Srpska u sigurne ruke, DNS i Srpska napredna stranka.

U Gacku je od 21 obrađeno 20 biračkih mjesta, a izborni prag prešli su SDS, SNSD, Socijalistička partija, PDP, DNS i SRS.

U Foči je od 35 obrađeno 332 biračka mjesta, a izborni prag prešli su SNSD, NDP, SDS, DNS, PDP, SDA i Socijalistička partija.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE