• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SDS: Puna podrška Bosiću

Autor mondo.ba

Sjednica Glavnog odbora Srpske demokratske stranke biće održana u subotu, 8. oktobra u Doboju, na zahtjev predsjednika stranke Mladena Bosića.

"Predsjedništvo SDS-a u potpunosti je stalo iza predsjednika stranke Mladena Bosića. Na sjednici Glavnog odbora biće analizirani izborni rezultati i odlučićemo šta SDS treba da uradi s ciljem konsolidacije stranke i ostvarivanja boljeg rezultata na narednim izborima", rekao je novinarima član Predsjedništva SDS-a Marinko Božović.

On nije želio da iznosi detalje diskusije na sjednici Predsjedništva SDS-a, ističući da je, na zahtjev predsjednika stranke zakazana sjednica Glavnog odbora na kojoj će biti izvršena detaljna analiza i donesene odluke o tome kako dalje.

Božović je rekao da su sjednici prisustvovali svi članovi Predsjedništva SDS-a koji su trenutno u BiH, osim Ognjena Tadića.

Član Predsjedništva SDS-a Milovan Bjelica, odgovarajući na pitanje novinara ko je najodgovorniji za loš izborni rezultat SDS-a, rekao je da je najveća odgovornost na predsjednicima opštinskih odbora SDS-a.

Prema saznanjima Monda, članovi Predsjedništva SDS-a danas su se sastali u jednom ugostiteljskom objektu na Trebeviću. Na dnevnom redu je bila analiza izbornih rezultata, a sjednica je iz Istočnog Sarajeva premještena na drugu lokaciju kako bi se zaobišli novinari.

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Kaze Bosic u Bjeljini na zadnjem mitingu predizborne "ja vam garantujem da su svi papci otisli iz SDS-a, i da nema vise odlazaka". Meni se cini da su izbori pokazali drugacije da su svi otisli a da su samo "papci" ostali

Bas Me Briga

Ali,ako Vukota Govedarica ne preuzme SDS od ove partije nece vise nikada biti nista. Bosic je poltron Dodika i smijurija za RS,nema demokratije bez prave opozicije jer ovo sto sada imamo je vracanje na jednopartijski sistem sto ce se mnogima obiti o glavu u RS. Doduse ima ih kojima je idealno ovakvo stanje,ali mogu koliko hoce ali ne i dokle hoce

BL

@Bas Me Briga Preuzeo Vukota ili ostao Bosic promjene u stranci se moraju desiti. Mislim da treba da ostane Bosic jer jedino njega Dodik nije mogao uzeti pod svoje,jedino sa njim ne moze kako hoce. SDS ce se 2018 vratiti na velika vrata samo ako Predsednistvo bude shvatilo da moraju mjenjati politiku i moraju mjenjati predsednike GO pocevsi od BL pa na dalje!!!

MONDO REPORTAŽE