• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Policija: Imamo dokaze protiv Sofrenića

Autor mondo.ba

Bijeljinska policija podnijela je Okružnom tužilaštvu u tom gradu izvještaj o počinjenom krivičnom djelu “Podmićivanje pri izborima ili glasanju” protiv bivšeg načelnika za finansije u Bijeljini.

Direktor Policije Republike Srpske Darko Ćulum potvrdio je da je protiv Milorada Sofrenića podnesen izvještaj Okružnom tužilaštvu Bijeljina o počinjenom krivičnom djelu podmićivanje pri izborima ili glasanju, naglasivši da je to krivično djelo u potpunosti dokazano i zadokumentovano.

"Oduzete su lične karte, obavljeni su razgovori sa licima koja su davala te lične karte, čak smo pronašli i pakete sa prehrambenim artiklima koji su trebali da se daju zauzvrat licima koja su davala svoje lične karte da drugi glasaju", naglasio je Ćulum.

On je rekao novinarima u Banjaluci da je riječ o dva šlepera paketa prehrambene robe

U MUP-u RS tvrde da je Sofrenić osobama sa incijalima H. H. i M. B., u periodu prije održavanja lokalnih izbora obećao nagradu za članove romske zajednice u vidu paketa prehrambenih proizvoda sa namjerom da ih navede da glasaju na lokalnim izborima za kandidate SDS-a Miću Mićića i Tomicu Stojanovića.

“H.H. i M.B u periodu prije održavanja lokalnih izbora, prikupili su 80 ličnih karata članova romske zajednice, njihove generalijske podatke, upoznali članove romske zajednice za koga treba da glasaju po uputstvu, te da će zauzvrat po obećanju M.S. dobiti pakete sa prehrabenim proizvodima i/ili novčane iznose. Prikupljene dokumente 1. oktobra predali su M.S., kako bi lokalni timovi na dan izbora za članove romske zajednice prema prikupljenim dokumentima, organizovali prevoz na biračka mjesta radi glasanja”, navodi se u saopštenju.

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

BL

Kako uspjese naci samo ovaj slucaj,a snsd sekta je bez kriminala i lopova,oni su sve cisto pobjedili,nisu kupovali glasove

Sanja

Vrijeme je za promjene!!! Od strane naroda odabran je pravi covjek ,pravi u svakim smislu i vrijeme da se taj pokvareni starac povuce s scene..Svakako da cecprimjene prijati u svakom smislu.

MONDO REPORTAŽE