• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grujičić: Šaljemo naše posmatrače u Sarajevo

Autor SRNA

Zajednički kandidat srpskih stranaka za načelnika opštine Srebrenica očekuje da će brojanju listića sa pet biračkih mjesta, koje će biti obavljeno u Sarajevu, osim članova tih biračkih odbora, prisustvovati i posmatrači sa tih mjesta.

Mladen Grujičić je rekao da je obaviješten da će prebrojavanje listića sa pet "spornih" biračkih mjesta u ovoj opštini, biti obavljeno u subotu, 8. oktobra, u CIK-u u Sarajevu.

"Tražimo da naši posmatrači prate proces prebrojavanja i vjerujem da će CIK profesionalno i regularno obaviti taj posao i omogućiti javnost praćenja prebrojavanja predstavnicima političkih stranaka", rekao je Grujičić.

On se ne protivi prebrojavanju listića i smatra da to neće predstavljati problem i ne očekuje nikakve promjene u odnosu na rezultate sa tih birališta koje su birački odbori saopštili na dan izbora nakon prebrojavanja glasova.

Prema njegovim riječima, prebrojavanje će samo potvrditi te rezultate i uvećati njegovo vođstvo u odnosu na bošnjačkog kandidata Ćamila Durakovića za još 130 glasova.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE