• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sud BiH: Zlonamjerne tvrdnje Dražena Zupanca

Autor mondo.ba

Kancelarija za odnose s javnošću Suda BiH demantovala je danas navode iz teksta “Sud BiH očišćen od Srba, ostao samo jedan Hrvat” koji je objavio Večernji list, izdanje za BiH, a prenijeli brojni drugi mediji.

Iz ove kancelarije odlučno demantuju, kako navode, netačne i krajnje zlonamjerne navode kojim zaposlenik Suda BiH, Dražen Zupanc, već danima putem medija, dezinformiše javnost.

 “Vođen ličnim nezadovoljstvom i tuđim interesima on maliciozno pokušava predstaviti Sud BiH kao instituciju u kojoj predstavnici srpskog i hrvatskog naroda nisu dobrodošli. Vještim novinarskim manipulacijama pokušava se ubijediti javnost da predsjednica Suda BiH smjenjuje zaposlenike srpske i hrvatske nacionalnosti i na njihova mjesta dovodi pripadnike bošnjačkog naroda. Selektivnom objavom stvarnih podataka u javnosti se pokušava plasirati iskrivljena slika o nacionalnoj strukturi zaposlenih u Sudu BiH koja ni u kom slučaju ne odgovara stvarnim činjenicama”, navodi se u saopštenju za javnost.

Dodaje se da niko od od predstavnika srpskog i hrvatskog naroda koji su pomenuti u tekstu, niti je smijenjen, niti je dobio otkaz, već su, naprotiv, unaprijeđeni.

Kompletno saopštenje možete pročitati ovdje.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Teodora

Sramota stvarno kako ovi iz suda lazu! Momak je na rtrs sve dokaze o mobingu prilozio a oni sad prosipaju suplju! Treba ici odavdevglavom bez obzira!

MONDO REPORTAŽE