• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Umjesto Bosića - Govedarica?

Autor mondo.ba

U Doboju će danas biti održana sjednica Glavnog odbora Srpske demokratske stranke (SDS) na kojoj bi trebalo da budu analizirani rezultati proteklih lokalnih izbora.

Prema nezvaničnim informacijama portala srpskacafe, Mladen Bosić će se povući sa mjesta predsjednika SDS-a, a na njegovo mjesto doći će Vukota Govedarica, potpredsjednik ove stranke.

Sjednica će biti održana u Hotelu “Park” u podne, a izjave za novinare predviđene su za 14 časova, najavljeno je iz SDS-a.

Sjednica Glavnog odbora SDS-a biće održana na zahtjev predsjednika stranke Mladena Bosića, kojeg je 5. oktobra u potpunosti podržalo Predsjedništvo. Bosić je u izbornoj noći izjavio da se osjeća odgovornim za loš rezultat SDS-a na lokalnim izborima kada je riječ o kandidatima za načelnike opština, kao i da će biti pokrenuta analiza i odgovornost.

Još iz INFO

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Цицас

Mирко Шаровић....

120

Govedarica je mlad i energican politicar,a sa druge strane sa dosta politickog iskustva. Mislim da je on trenutno najbolji izbor da preuzme SDS,ali i da krene ss ciscenjem GO u opstinama koje su katastrofalno prosle,pocevsi od uzasne Banja Luke. Na celo GO trebaju sjesti novi mladi ljudi koji zele nesto da urade za stranku i za narod a ne papci koji ce izigravati foto modele. Mislim da SDS grabi velikim koracima napred,pobjednickim 2018.

Dsdnt

Dajte Aleksandru Pandurevic.

Dragan

Sds moze napred samo sa drMilanon Milicevic!Covjek je zadao takav udarac aktuelnom ministru zdravlja da obrazi jos bride...zato ako je sds narodna stranka prvi covjek mora biti onaj ko je dobio toliku podrsku naroda da je razlika izmedju Milicevica i Bogdanica veca od 4000 glasova sto u Teslicu nije zapamceno!

Gz

Znaci do totalnog srozavanja. Ajd bolje i Vukota nego Ogi, a mozda Aleksandra Pandurevic. E joj zaboravio sam ma Vulin

MONDO REPORTAŽE