• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kad budem morala da molim Dodika, ubiću se!"

Predsjednica pokreta "Majke Srebrenice" Munira Subašić žestoko se obrušila na predsjednika Republike Srpske. Najavila je i da će novom načelniku Srebrenice zabraniti ulaz u Potočare.

Nakon što je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik Udruženju Majke Srebrenice ponudio kancelariju u zgradi Opštine Srebrenica, predsjednica Udruženja Pokret Majke enklava Srebrenica i Žepa Munira Subašić za Klix.ba je izjavila da im ne treba nikakva pomoć od "negatora genocida koji vrijeđa Srebreničane".

Subašićeva tvrdi da ih Milorad Dodik vrijeđa svake godine, a posebno pred 11. juli i komemoraciju u Potočarima te da "uvijek kada mu trebaju poeni postaje mirotvorac". 

"Nama od Dodika ne treba ništa. Kada budem u situaciji da ga moram moliti, neću raditi, ni biti u Udruženju - ubiću se. Kada mu je 2006. godine trebala pomoć, majke Srebrenice su mu je pružile, jer je i tada glumio mirotvorca i priznao genocid", rekla je Subašićeva.

Ona je negodovala i zbog izjave šefa Misije Evropske unije (EU) u BiH Larsa Gunara Vigemarka koji je prethodno ocijenio da je novoizabrani načelnik Srebrenice Mladen Grujičić shvatio svoju ulogu predstavnika svih stanovnika te opštine te ga pohvalio za to.

"Šef Misije EU u BiH je rekao da je Grujičić budućnost Srebrenice, a ja to nikada neću prihvatiti. On neće biti moj načelnik niti načelnik mojih nišana. Za vrijeme dženaze neće moći ući u Potočare, jer ću ja spriječiti njega i njegove saradnike", izjavila je Munira Subašić.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 15

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Aleks

A jest i gadna i Hitlera je prevazišla, a kako smo mi u cjelosti jadan narod, pa draga gospodjo ne bitno je ko je na vlasti ako taj isti radi pošteno i za dobrobit naroda, a ne kao dosadašnji gradonačelnik Camil koji je krao i za sebe a i za vas i što ste radili u kooperaciji i još kao sa žaljenjem osoba koje su stradale u prokletome ratu, draga gospodjo na sve tri strane je bilo gubitaka a samo si ti izvukla korist iz toga i obogatila se draga gospodjo u našoj zemlji se treba pod hitno izvršiti revizija svega i da se utvrdi kod svakoga odakle kapital i sve ko god ne bude mogao dokazati kako je zaradio oduzeti imovinu i novac, e onda bi draga gospodjo ja vas pitao kako bi se vi borili i pričali ovakve debiloze odmah bi podnjeli ostavku i sakrili se u misiju rupu do tada a doce i to vrijeme polako samo gospodjo do tada samo laprdajte i sirite mržnju.....!!!

vanja

A zasto nije njen nacelnik..sto ce se ubiti...Munira pleti priglavke...ne razmisljaj o glupostima...

Munira menadžer

Razumijem ja nju. Veliki je posao stvorila, razradila i sad da joj neko nešto... Ova žena je brend za sebe. Velike pare zgrnula na kostima i tuđe djece, i sad iz Sarajeva po narudžbi pljuje koga joj zatraže. Žao mi je svih koji su izgubili najmilije, ali ova žena radi lične koristi raspiruje mržnju koja nikome ne treba.

TIVUK

BOŽE SAČUVAJ KOLIKO JE MRŽNJE U TOJ ŽENI. DOK TAKVIH IMA NEMA POMIRENJA. ZA NJU SU I VRATA PAKLA ZATVORENA .

Bl

A jest mi drago sto ce SRBIN biti nacelnik Srebrenice.

MONDO REPORTAŽE