• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grujičić: Izdvajanje Srebrenice nećemo prihvatiti

Autor SRNA

Novoizabrani načelnik Srebrenice Mladen Grujičić rekao je da je bošnjačka inicijativa o izdvajanju te opštine iz Republike Srpske besmislena jer nije u skladu sa Dejtonskim mirovnim sporazumom i Ustavom BiH.

Grujičić je rekao da ponovno pojavljivanje te inicijative u javnosti predstavlja očajnički vapaj izbornih gubitnika koji ne mogu da se pomire sa porazom i činjenicom da se na demokratskim izborima bira vlast.

On pita zašto poglavar Islamske zajednice u BiH Husein Kavazović, njegov prethodnik Mustafa Cerić i njihovi istomišljenici, navodni intelektualci, nisu to pitanje isticali dok su Bošnjaci imali apsolutnu vlast u Srebrenici i da li to oni žele da uvedu neke svoje zakone koji bi omogućili da samo predstavnici jednog, bošnjačkog naroda odlučuju o svemu u ovoj opštini.

"U Srebrenici će izborni rezultati dovesti do pozitivnih promjena koje će omogućiti bolji život i perspektivu, i Srbima, i Bošnjacima, i svim stanovnicima. Želimo i obezbijedićemo uslove da svim stanovnicima ove opštine bude bolje", uvjerava Grujičić.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE